עבור לתוכן

קניה מיידית של מכשיר שיהווה שדרוג אמיתי ל-G2 שלי

Featured Replies

פורסם

איך אותה סוללה, פחות או יותר אותו מעבד, ומסך פחות בהיר עם טווח צבעים מוקטן ולהוסיף על זה את אפקט החידוד הדפוק של LG בטלפון הזה הם שיפור כלשהו.. אפילו המצלמה זהה.. למעט הלייזר פוקוס וחריץ הSD הG3 לא שידרג כלום לצערי. 

• תגובות 32
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מסכים - ה-G2 היה כל כך טוב שאפילו שנתיים+ מאוחר יותר צריך להשקיע מעל 2000 ש"ח לשדרוג של ממש (וגם זה רק בנקודות).

פורסם
כי הG4 מתאבדים בהמוניהם אחרי 8-9 חודשי שימוש. לא להתקרב.

גם g3 ונקסוס 5 (שוב... LG) עוברים במהירות לעולם שכולו טוב. לא לגעת. שתי מעבדות שונות בארץ הודו לאחר שלחצתי של LG יש לאחרונה תקלות חומרה חמורות. לא להתקרב.

פורסם
  • מחבר

אולי XIAOMI MI4S ?

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4s-7962.php

SNAPDRAGON 808

64GB RAM

309$ לפני שנתפס במכס...

עדיף למשוך ולחכות ל-MI5 כבר.

פורסם
ציטוט של tmpusr

מסכים - ה-G2 היה כל כך טוב שאפילו שנתיים+ מאוחר יותר צריך להשקיע מעל 2000 ש"ח לשדרוג של ממש (וגם זה רק בנקודות).

אני שידרגתי מגלקסי S2 לגלקסי S7 אדג' :biglaugh:

פורסם
  • מחבר

^

לא רואה את עצמי מוציא כאלה סכומים על סמארטפון כשכמעט כל מכשיר מעל 1500 ש"ח היום מספק ביצועים מעל ומעבר ל-99% מהמשתמשים.

במיוחד בהתחשב בפוטנציאל הכמעט ודאי להפיל/לאבד/לשבור אותו (או שסתם מישהו יגנוב אותו).

פורסם
ציטוט של tmpusr

במיוחד בהתחשב בפוטנציאל הכמעט ודאי להפיל/לאבד/לשבור אותו (או שסתם מישהו יגנוב אותו).

איזו מן טענה זאת? חחח

הגלקסי S2 שלי ללא שריטה ונפל פעמים בודדות וקניתי אותו כשהשיקו אותו.

"אני לא אקנה רכב יקר בהתחשב בפוטנציאל הכמעט ודאי לשרוט\לדפוק\להרוס אותו (או שסתם מישהו יגנוב אותו)."

פורסם
  • מחבר

בשבילי סמארטפון הוא מוצר פונקציונאלי מתכלה ולא תכשיט או סמל סטטוס.

לכן, אם יש משהו שיעשה את העבודה בחצי מחיר לא אוציא עליו סכום כזה מופרך.

ו... אתה צודק - למרות שיש ביכולתי לרכוש רכב במחיר כפול, אני לא עושה את זה כי אין לי ממש צורך בזה. יש לי דברים חשובים יותר "לבזבז" עליהם כסף.

זאת בניגוד נאמר למקרן קולנוע ביתי, מחשב גיימינג או כלי נגינה איכותי שם ההבדל מורגש וקל יחסית "לשמור על ההשקעה" כי זה לא משהו שמסתובב איתך כל היום בכל מקום.

אבל זה אני... דפוק, מה לעשות. 

פורסם

קח one plus 2 ותהיה מרוצה עד הגג

פורסם

OPT זה אחד הטלפונים הגרועים שהיו לי. לא להתקרב

פורסם
ציטוט של tmpusr

בשבילי סמארטפון הוא מוצר פונקציונאלי מתכלה ולא תכשיט או סמל סטטוס.

לכן, אם יש משהו שיעשה את העבודה בחצי מחיר לא אוציא עליו סכום כזה מופרך.

ו... אתה צודק - למרות שיש ביכולתי לרכוש רכב במחיר כפול, אני לא עושה את זה כי אין לי ממש צורך בזה. יש לי דברים חשובים יותר "לבזבז" עליהם כסף.

זאת בניגוד נאמר למקרן קולנוע ביתי, מחשב גיימינג או כלי נגינה איכותי שם ההבדל מורגש וקל יחסית "לשמור על ההשקעה" כי זה לא משהו שמסתובב איתך כל היום בכל מקום.

אבל זה אני... דפוק, מה לעשות. 

דווקא לא כאלו שונים.

עד עכשיו הייתי עם גלקסי 2 (:

פורסם
  • מחבר

אז... לסיכום, רק ה-S6 על הפרק? לנסות למשוך טיפה וללכת כל ה-Mi5?

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של omrij

עובד מצויין אצלי ואצל חבר 8 חודשים אם אוקסיג'ן וזה עוד לפני שדרוג למארשמלו ששמעתי משפר את המכשיר פלאים

ציטוט של omrij

עובד מצויין אצלי ואצל חבר 8 חודשים אם אוקסיג'ן וזה עוד לפני שדרוג למארשמלו ששמעתי משפר את המכשיר פלאים

פורסם

זה טלפון בינוני מאוד.

מערכת הפעלה מבוגבגת ואיטית למרות שב3.0 יש שיפור. עדכונים איטיים ולא ברור למה, בכל זאת הרום הוא 99% סטוק - הבטיחו מרשמלו ברבעון הראשון, ברגע האחרון הוציאו בטא.

מצלמה בינונית, איכות החומרים לא משהו - אינספור משתמשים שכפתור הבית/קורא טביעת אצבע הפסיק לעבוד להם.

זה שהוא עובד זה נכון, אבל בלי רסטרט כל כמה ימים גם זה לא ממש קורה.

שווה להוסיף קצת ולקחת טלפון נורמלי.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

פורסם

גונן מה עם  LG V10. אומרים שזה כמו G4 אבל משודרג ומלא יותר בכל טוב. תיראה שלל בחינות והשוואות לספינות דגל אחרות ביוטיוב והוא לא נופל כמעט מול אף אחד בשום דבר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים