עבור לתוכן

יש לי ווינדוס 7 כדאי לעבור ל 10 ?

Featured Replies

פורסם

ווינדוס 10 יותר טוב/מהיר מ 7 ?

פורסם

זה די תלוי בך. אם אתה אוהב הרבה ל'התעסק' עם מערכת ההפעלה, נראה לי שעדיף לך להשאר עם 7.

אחרת, 10 עדיפה. היא נותנת יותר אפשרויות חדשות, וגם אנטי וירוס מובנה. 

לענין המהירות, אני שגם אם יש הבדל, הוא קטנטן. לא מורגש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של guy3122

זה די תלוי בך. אם אתה אוהב הרבה ל'התעסק' עם מערכת ההפעלה, נראה לי שעדיף לך להשאר עם 7.

אחרת, 10 עדיפה. היא נותנת יותר אפשרויות חדשות, וגם אנטי וירוס מובנה. 

לענין המהירות, אני שגם אם יש הבדל, הוא קטנטן. לא מורגש.

אתה אומר שבווינדוס 7 צריך להתעסק הרבה עם מערכת הפעלה ?

תן דוגמה להתעסקות מיותרת עם ווינדוס 7

פורסם

לא. אני אומר שאם אתה אוהב את מערכת ההפעלה כמו שהיא, לא מתעסק הרבה עם הגדרות - לך על חלונות 10.

אחד השינויים היותר מורגשים שהם עשו לרעה, זה שינוי של לוח הבקרה, ופיצול של חלק מהגדרות המערכת למקום אחר שנקרא 'הגדרות' (כאילו...).

אני מוצא את עצמי די מתקשה למצוא הגדרות מסויימות בחלונות 10 מאשר בחלונות 7.

אבל חוץ מזה, 10 עדיפה בהרבה דברים שהוסיפו לה. אם זה חנות האפליקציות, האקספלורר שונה קצת עם ממשק 'ריבון', ויש עוד כמה דברים נחמדים.

אתה יכול לנסות את 10, ותמיד יכול לחזור אחורה ל7.

פורסם

אני עובד עם מספר מערכות הפעלה - במחשבים שונים - אני באמת לא מרגיש בהבדל מהותי ביניהם (במיוחד לא באספקט של ביצועים)

מבחינתי זה לא באמת משנה - אני גם לא אוהב "להתעסק" עם המערכת הפעלה (כל עוד שהיא מתפקדת כראוי כמובן) - היא (מבחינתי) משמשת כפלטפורמה להרצה של תוכנות ולניהול המערכת - וכבר שנים שזה נעשה מבחינתי באופן די שקוף.

כמובן שאם אתה רוצה ללמוד אז כדי להתנסות זה הכי טוב - אבל אם מבחינת "חווית משתמש" תשאר איפה שאתה כרגע.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

אני רק אוסיף הערה שאתה לא חייב לשדרג אבל יש לך אופציה "לשריין" שדרוג חינם למחשב שלך אם יש לך ווינדוס 7 חוקי מותקן. רק תשריין לך את המבצע למקרה שבעתיד תרצה לשדרג אז לא תיהיה חייב לשלם על השדרוג ותוכל לבצע אותו חינם דרך ה Windows Update או בהתקנה נקייה.

אני רק אוסיף הערה שאתה לא חייב לשדרג אבל יש לך אופציה "לשריין" שדרוג חינם למחשב שלך אם יש לך ווינדוס 7 חוקי מותקן. רק תשריין לך את המבצע למקרה שבעתיד תרצה לשדרג אז לא תיהיה חייב לשלם על השדרוג ותוכל לבצע אותו חינם דרך ה Windows Update או בהתקנה נקייה.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי ווינדוס 7 חוקי שקבלתי יחד עם הלפטופ ולכן יש לי הצעה ממיקרוסופט לקבל את ווינדוס 10 חינם.

הבעיה שלא מצאתי שם את אופצית השיריון שאתה מדבר עליה.

איפה זה נמצא ?

פורסם
  • מחבר

מה אני רוצה מהמחשב ? 

אני רוצה מהמחשב רק דבר אחד !

שהדפים יפתחו מהר !

10 יפתח את הדפים יותר מ 7 ?

פורסם

אני אישית מעדיף את 10 על 7, אבל כך אחד והעדפות שלו.

אתה יכול לראות ביוטיוב כל מיני סרטונים על ההבדלים בין 7 ל10 או אם יש לך ידע מינימלי להתקין על מכונה וירטואלית ולנסות.

אני אישית מעדיף את 10 על 7, אבל כך אחד והעדפות שלו.

אתה יכול לראות ביוטיוב כל מיני סרטונים על ההבדלים בין 7 ל10 או אם יש לך ידע מינימלי להתקין על מכונה וירטואלית ולנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים