עבור לתוכן

חברה מומלצת למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי,

ברצוני לשדרג את המחשב הנייד, כאשר  הפרמטר הראשון שלי בבחירת המחשב הוא תקופת אחריות.
אני צריך אחריות באורך 3 שנים עם איסוף והחזרה מהבית.
בתקציב שלי, סביבות ה 3,000 שקל, ממה שראיתי ישנם שלושה חברות אשר מציעות אחריות כזו.

HP

LENOVO

ASUS

איזה חברה לדעתכם נותנת שירות הכי טוב, יעיל ושלא עושים בעיות או מנסים להתחמק מאחריות?

פורסם

Lenovo \ Dell. 

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.
למחשבי דל בעלות של הסביבות 3000 שח האחריות היא לשנה אחת או שלוש ואינו כולל איסוף והחזרה עד הבית.

האם יצא לך להתנסות אישית עם לנובו?

פורסם

כן. כל סדרה לגופה, באופן כללי מחשבים טובים. במימוש אחריות בארץ לא יצא לי להתנסות.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי לשמוע על חוויות והכרות עם השרות מימוש אחריות

פורסם

דל שרות טוב. מומלץ לשדרג ל3 שנים.

פורסם
  • מחבר

לחברת דל יש בהחלט שירות טוב, אך לצערי שלוש שנות אחריות עם שירות איסוף מהבית קיימים רק במחשבים העולים מעל 4000 ש"ח. 

האם אתה   מכיר דגם יותר זול עם השירות הנ"ל? 

פורסם

לאף חברה אין שירות כזה למחשבים שמתומחרים מתחת 1000$, עד כמה שידוע לי. אולי אפשר להרחיב את האחריות הקיימת לכזו במעמד הקניה. 

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה אתה מתכוון.

יש הרבה מחשבים של אסוס, לנובו וHP אשר נותנים אחריות הכוללת איסוף והחזרה מהבית ב3000 ש"ח

הנה לדוגמה -

http://ksp.co.il/?uin=29477

פורסם

לנובו כן, השירות של אסוס לא שווה כלום גם אם הם יפתחו לך מעבדה בבית, במיוחד שהמחשבים הזולים שלהם די זקוקים להבטחת שירות... הזולים של HP גם גרועים.

ו 1000$ זה בערך 3900 ש"ח, וזה לא רחוק ממחיר המחירון (המחשבים של לנובו למשל "מתומחרים" הרבה יותר גבוה מהמחיר שהם נמכרים בפועל).

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים