פורסם 2004 באפריל 921 שנים VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD http://www.pandas.co.il/images/va4c7040_image01.jpg[img/] זה הגיוני?! זה מקובל?! אני משתמש בגריז טרמי Artic Silver 5, מאוור 120 שמכניס ומאוור 120 שמוציא. שאר המעלות מעולות!!!
פורסם 2004 באפריל 921 שנים יכול להיות שאולי חיישן המעבד הוא חיישן מס' 2 שם הכל תקין...תתקין AIDA32 שהיא אומרת לך בדיוק מה כל חיישן מציג (מעבד, לוח אם וכו'...).הטמפרטורה הזו היא לא מהממת...זה במאמץ או מנוחה?אם זה במאמץ אז לא נורא...אם זה במנוחה, אז במאמץ זה בטח מגיע ל60-65 מעלות שזה לא משהו...אולי שמת יותר מידי משחה תרמית?
פורסם 2004 באפריל 921 שנים מחבר אחי ה- vantac חדש לגמרי הוא בן יום אולי.. וניסתי לחדש את הגריז זה לא הולך..אני חושב לנסות להוריד את ה-CPU CORE יש מצב שזאת בעית עודף מתח?
פורסם 2004 באפריל 921 שנים תראה הסינק שקנית לא אמור להציג ביצועים בשמיים אבל בכל זאת אני לא חושב שאתה אמור להגיע איתו ל-50 מעלותועוד ביום קריר כמו היום... בכל אופן או שמרחת יותר מדי משחה טרמית או שהסינק לא מותקן טוב..ומתח אין לך מה להוריד כי אני רואה שאתה עם המתח דיפאולט בלי שום אובר קלוק ובלי שום כלום, ככה שאם תוריד מתח יכול להיותשהמחשב שלך לא יעלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.