עבור לתוכן

בעיית מסכים כחולים במחשב HP EliteBook 2570P

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אצל אחד העובדים בארגון אצלנו יש את המחש הנייד שציינתי, התחילו אצלו מסכים כחולים היום בלי שהוא יודע להגיד אם עשה שינוי כלשהו במחשב.

הבעיה שהמסך הכחול מופיע לפחות משניה ונעלם כך שאני לא מספיק לראות על מה הוא מצביע,ואז המחשב שוב מאתחל את עצמו עולה ה BAR של הוינדוס,מסך כחול לשניה,ושוב מאתחל ככה בלופ אינסופי.

לכן אני גם לא יכול להיכנס ל event log ולראות בעיות חומרה.

גם כאשר נסיתי להיכנס במצב בטוח אותה בעיה קרתה.

נסיתי להריץ בדיקה אוטומטית של הזיכרון, לא נמצאה בעיה.

הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות.

אי אפשר לעשות שחזור מערכת כיוון שאין נקודות לשחזור.

אני עכשיו מוריד אימיג' כדי לפרמט את המחשב בתקווה שזה משהו תכונתי ולא חומרתי.

בהחה שאני לא מחזיק ציוד ללפטופים יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני אעביר אותו להמשך בדיקה במעבדה דרך ספק שלנו?

פורסם

תלחץ F8 בזמן עליית המחשב ובתפריט שיפתח תבחר "disable automatic reboot..." ואז תכתוב את הודעת השגיאה שכתובה במסך הכחול.

פורסם
  • מחבר

בצעתי זאת, כותב לי: unmountable_boot_volume

וכותב לי לוודא שחומרה או תוכנות חדשות מותקנות כראוי

פורסם

תיכנס לביוס ותשנה את מצב הSATA מהמצב שבו הוא נמצא לשני (כלומר מAHCI לIDE או להיפך) ותבדוק אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

שניתי מ IDE ל AHCI לא עזר

פורסם

מה הודעת השגיאה המדוייקת? נראה בד"כ כמו 0x000000 או דומה.

פורסם
ציטוט של sharonp28

הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות.

הרצת את כל 5 השלבים של הCHKDSK (כולל חיפוש סקטורים פגומים)?

פורסם
  • מחבר

אכן הרצתי את כל שלבי הבדיקה.

בנתיים הוא גם לא הצליח לעלות את עמרכת ההפעלה של האימיג'ר שלי, מה שבצעתי זה חברתי את הלפטופ לרשת הארגונית כדי להפיץ לו מערכת הפעלה משרת שלנו ( על עיקרון ה WSUS  רק של IBM ) כאשר המחשב היה אמור להתחיל תהליך של התקנת הוינדוס יצאה שגיאה של HP שאומרת: כי לצורך התקנת מערכת הפעלה נדרש לחבר הארד דיסק" כך שדי ברור בשלב זה המקור לתקלה.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה.

פורסם

לא מחייב. לפעמים זה עניין של הגדרה או דרייבר שגורמים לאי זיהוי הרדדיסק ע"י התקנת WINDOWS. תריץ את בדיקת הכונן המובנית של HP.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת.

בנתיים חברתי הארד דיסק אחר שזוה ישיר ( מאותו הדגם) וכבר עדכנתי עליו מערכת הפעלה והכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים