עבור לתוכן

מריחת משחה טרמית. כמה עצות לחובבן...

Featured Replies

פורסם

החובבן זה אני ואני מבין ויודע את הבסיס במריחת המשחה הטרמית אבל כמו שאני יודע בכל דבר דרוש נסיון אז אולי אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים טובים ואזהרות כשאני מורח את המשחה הטרמית? :)

תודה רבה רבה לכ העונים ;D

פורסם

The principle is making an even layer not too thick nor too narrow.

Basically you should give a good cover of the entire die so you won't be able to see through the thermal compound. I personally use a piece of paper from those Visa pamplets to spread the thermal compound around, it doesn't stick to it as much as it does to plastic (credit card method).

פורסם

בעיברית :

קח מעט משחה טרמית ותנסה לחסות את כל הליבה (הדבר הכסוף :) )

עכשיו ברגע שהכל מכוסה שים לב שזוהי שכבה דקה ויפה ולא הכל יגלוש הצידה בעת הנחת הסינק.

בהצלחה

פורסם

בעיברית :

קח מעט משחה טרמית ותנסה לחסות את כל הליבה (הדבר הכסוף :) )

עכשיו ברגע שהכל מכוסה שים לב שזוהי שכבה דקה ויפה ולא הכל יגלוש הצידה בעת הנחת הסינק.

בהצלחה

זה נכול רק לגבי מעבדים ללא מפזרי חום כמו פנטיום 4 ואת'לון 64/FX.

שם צריכים לשים טיפה (בגודל של גרגר- גרגר וחצי של אורז) וישר לשים את הסינק....

המשקל של הסינק כבר יפזר את העסק בצורה אחידה...

פורסם

אני בדעה שצריך למרוח מהלב ולא שההיטסינק ימרח את הלב

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי הולכת חום היא הכי טובה בין מתכת למתכת , המשחה הטרמית היא רק למלא את החלקים הקטנים שבהם הם לא נפגשים (המעבד והסינק).

מצטער שלא הסברתי את עצמי , אני מתכוון למרוח על מעבד AMD, האם יותר טוב יהיה גוש קטן באמצע והסינק ימרח או שכבה דקה ויפה?

ועוד משהו - אני לא מבין איך במדריך באתר מריחת המשחה יצאה להם בצורה כלכך מרובעת?

נ.ב.

זה מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין להרכיב אותו לבד , אין לי נסיון גם בהרכבת מחשב וגם במריחת משחה. ההרכבה לא נראה לי בעיה אבל הבעיה היא המריחה של המשחה גם על המעבד וגם על הצ'יפסט... לדעתכם אני צריך להרכיב (ולחסוך 160 ש"ח ) או לתת למישהו עם נסיון להרכיב?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל בבקשה זה דיי דחוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים