פורסם 2004 באפריל 821 שנים תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים תחשוב טוב לפני קניית חומרה בחו"ל..מפני שלא תיהיה לך אחריות בארץ.ורוב החומרות עולות כמעט אותו מחיר בארץ למעט אוזניות ורמקולים.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר אני צריך בעיקר דברים למודינג וחומרות כגון כרטיסי מסך שכרונות ומעבדים (הדברים היותר חיוניים למחשב)
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים לחומרהwww.newegg.comלמוצרי מודינג:www.jab-tech.comאוhttp://www.xoxide.comאבל תיראה שיעלה לך מישלוח כסף, ובטוח מכס יקח כסף, תעשה הרבה חישובים!!!
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר תודה רבה לכל מי שעזר ובמיוחד ל<@INSTALL@> שהביא את החנויות!! כנראה אני אקנה למודינג כי חומרה לא משתלם :-\
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים רק תקח בחשבון שכל האתרים שהוא הביא הם של חנויות בארצות הברית, ואם אתה תיהיה רק שבוע או משהו כזה אז תצתרך לעשות משלוח EXPRESS בFedEx שעלול לעלות לך דיי הרבה ולהרוס לך את כל הרווח של קניה בחו"ל.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר לא זה בסדר ראיתי הרבה תגובות של אנשים שקנו מג'ב טק וזה הגיע להם לארץ, אחרי שבוע-שבועיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.