עבור לתוכן

1800 שקל, אנדרואיד, מחליף ל-LG G2

Featured Replies

פורסם
ציטוט של ag43

אמר הבן אדם שהדבר הראשון שעשה היה להתקין רום נקי.

על מה אתה מדבר? אני התקנתי רום של סאני במקום רום של סלקום, זה לא קשור לטענה שלו ש"סמסונג = bloatware".

ואם לא היית דמגוג היית יודע שאפילו את זה עשיתי סתם מטעמים עקרוניים ולא כי היה שם באמת משהו בעייתי, למעשה כל מה שהיה שם זה 3 אפליקציות (שאני בכלל לא בטוח שזה היה אפליקציות ולא פשוט קיצורי דרך לדפדפן) שלא היו מותקנות כאפליקציות מערכת ופשוט עשיתי להם uninstall רגיל לגמרי וזהו הכל היה נקי ולא היה שם כלום. 

• תגובות 58
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של ag43

אמר הבן אדם שהדבר הראשון שעשה היה להתקין רום נקי.

על מה אתה מדבר? אני התקנתי רום של סאני במקום רום של סלקום, זה לא קשור לטענה שלו ש"סמסונג = bloatware".

ואם לא היית דמגוג היית יודע שאפילו את זה עשיתי סתם מטעמים עקרוניים ולא כי היה שם באמת משהו בעייתי, למעשה כל מה שהיה שם זה 3 אפליקציות (שאני בכלל לא בטוח שזה היה אפליקציות ולא פשוט קיצורי דרך לדפדפן) שלא היו מותקנות כאפליקציות מערכת ופשוט עשיתי להם uninstall רגיל לגמרי וזהו הכל היה נקי ולא היה שם כלום. 

פורסם

חשבת לרגע שהBLOATWARE שהוא מתכוון אליו הוא של המפעילות?

פורסם

יש המון bloatware במכשירי גלקסי (גם ה7), פשוט רובם הם לא אפליקציות שאתה רואה ביישומים בapp drawer.

תוריד אפליקציה כמו package Disabler ותראה.

פורסם
ציטוט של ag43

חשבת לרגע שהBLOATWARE שהוא מתכוון אליו הוא של המפעילות?

אתה לא מבין עברית? אין שם כלום.

ציטוט של omrij

יש המון bloatware במכשירי גלקסי (גם ה7), פשוט רובם הם לא אפליקציות שאתה רואה ביישומים בapp drawer.

תוריד אפליקציה כמו package Disabler ותראה.

נראה לי שאתה קצת מתבלבל. פיצ'רים של המכשיר זה לא "bloatware". המכשיר הזה לא אמור להיות נקסוס מסריח עם מערכת הפעלה מחורבנת. אנדרואיד נקי זאת חרא של מערכת הפעלה.

פורסם

יש כאלו שהם פיצ'רים ויש כאלו שהם לא.

פורסם

קישקוש.

אבל אתה מוזמן לוותר על הטלפונים הטובים ביותר בשוק בגלל שיש להם לטענתך "Bloatware" אם זה עושה לך להרגיש טוב.

פורסם

אתם יודעים שאפשר להיכנס למנהל היישומים ופשוט... לנטרל אפליקציה?

אין צורך להחליף רום \ לבצע הסרה מלאה של אפליקציה וכולי.

יש לי G4 מסלקום ואני באורנג' ופשוט ניטרלתי דרך מנהל היישומים את האפליקציות של סלקום וזהו. לא מופיעות באף מקום ולא עובדות בשום רגע נתון.

מסמסונג אני אישית נמנע מסיבה אחרת, יש דגמים מסויימים שרכשנו אצלנו לאחרונה (במיוחד ה Note 4 שעם באג מעצבן שגורם למכשיר להיכבה כאשר הסוללה על 30-40%).

נערך על-ידי Googleness

פורסם

מצחיק שאתה נמנע מסמסונג בגלל באג (שלא שמעתי עליו בחיים) שבבירור פשוט מתאר מכשיר ספציפי תקול, אבל משתמש ב-G4 שזה רק עניין של זמן עד שהוא ימות לך טוטאלית....

פורסם

קנינו אצלנו 3 מכשירי Note 4 שניים מהם דרך סלקום ואחד דרך אורנג' ובכולם אכלנו את הלוקש הזה.

השד יודע איך לסדר את זה.

הG4 שלי עובד חלק אני לא נתקלתי בבעיה איתו.

אבל הנקודה שלי הייתה בכל מקרה שאפשר לנטרל אפליקציות גם אם אי אפשר להסיר אותן.

פורסם

מישהו אמר שצריך לבוותר בגלל BLOATWARE? זה רק שיקול אחד. גוגלנס - ממליץ לך לתכנן כבר את המכשיר הבא.

פורסם

מה בדיוק התקלה עם ה G4? לא נתקלתי איתו בשום בעיה עד כה.

זה דגם ספציפי של G4? כל המכשירים? איך זה מתבטא?

פורסם

לפי מה שאני מכיר זה די דומה לתופעת המוות הפתאומי שהייתה פעם בS3, המכשיר פשוט שובק חיים בלי שום סימן מקדים.

ממה שקראתי (בעיקר פה בפורום) - היבואן הרשמי מחליף את המכשיר טיק-טק אבל חנויות פרטיות עושות בעיות.

פורסם

קניתי מסלקום אז אין לי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים