פורסם 2016 בפברואר 149 שנים רוצה עד 5.5 אינצ' טלפונים סיניים נכנסים לשיקול חנות במרכז 32GB לפחות זיכרון פנימי ישמש בעיקר לוואטסאפ ולקראית ספרים - חייבים מסך טוב ונוח לקריאה ממושכת בחושך אמינות ידועה בנושא המסך והטאצ' - חשוב תנו בראש(: נערך 2016 במרץ 119 שנים על-ידי Screw_Master
פורסם 2016 בפברואר 159 שנים בטיפה יותר יש לך את ה-S6 המעולה שהוא היחיד שמהוה שדרוג של ממש אולי (גם לא בטוח לשימושים שלך). אם תחכה שבועיים-שלושה, היציאה של ה-S7/G5 בודאי תוריד את המחיר עוד. יש כמובן את ה-1+2 והשיאומי\מייזו למיניהם - מעולים אבל ה-S6 עולה על כולם בתקציב הזה.
פורסם 2016 במרץ 119 שנים לא הבנתי מה חסר לך ב-G2 בשביל השימושים שציינת. אף אחד מהמכשירים שהוזכרו בדיון הזה לא יתן לך יתרון על פני ה-G2 עבורם.
פורסם 2016 במרץ 129 שנים מחבר ציטוט של Milford Cubicle לא הבנתי מה חסר לך ב-G2 בשביל השימושים שציינת. אף אחד מהמכשירים שהוזכרו בדיון הזה לא יתן לך יתרון על פני ה-G2 עבורם. המסך כבר מנופץ, הוחלף פעמיים, Ghost Touches, כבר לא מתחשק לאחי להתעסק איתו. להמליץ לו על 1+1? כמו שלי?
פורסם 2016 במרץ 129 שנים ציטוט של Screw_Master המסך כבר מנופץ, הוחלף פעמיים, Ghost Touches, כבר לא מתחשק לאחי להתעסק איתו. בדיוק המצב אצלי - נראה לי דבילי לשים עוד פעם 1000-1500 ש"ח על מכשיר באותה רמה בדיוק.
פורסם 2016 באפריל 59 שנים מחבר השאלה היא מה כן לקנות? לא בא לי סמסונג בגלל ה-Bloatware, ה-G4 אני שומע כבר ממספר מקומות שמתאבד בהמוניו אחרי אחרי חצי שנה של שימוש (פגם מובנה כלשהו בלוח האם על פי מה שהבנתי), ה-1+1 מתחיל לצלוע לי אחרי שנה וקצת של שימוש, יש איזה דגם ספציפי שמומלץ?
פורסם 2016 באפריל 59 שנים ציטוט של Milford Cubicle קישקוש אמר הבן אדם שהדבר הראשון שעשה היה להתקין רום נקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.