עבור לתוכן

עוד מכה לפיראטים: קבוצת פריצת משחקים נודעת משהה את פעילותה

Featured Replies

פורסם

כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה

אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג.

לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת לפני מספר שבועות, ובה היא מודה כי המערכת העדכנית להגנת קבצים Denuvo מספקת אתגר אדיר לעוסקים בפיראטיות, לצד תחזית לפיה בתוך כמה שנים בלבד יתכן שפריצות המשחקים ייעלמו לחלוטין.

גם הפעם Denuvo אשמה?

גם הפעם Denuvo אשמה?

לא מן הנמנע שקבוצת פריצה חדשה תיכנס במהירות לנישה הפנויה שהותירה אחריה קבוצת 3DMGAME, אך המתנגדים לכל העניין הזה בהחלט יכולים לסמן זאת כעוד נצחון קטן – אולי בדרך לשחר חדש שבו פריצה והורדה בלתי חוקים של משחקים באמת תהפוך למשהו שולי ונדיר יחסית, ורכישות דיגיטליות במחירים מוזלים יהווה את הנורמה השכיחה והמקובלת בכל רחבי העולם.

https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95/

פורסם

הקבוצה הסינית הזאת הוציאה המון קראקים שמזוהים כHIGH THREAT כששאר הקראקים לאותם משחקים לא הקפיצו אנטיוירוסים או לכל היותר LOW או MEDIUM.

יש לי חשד גדול כבר זמן רב שהם משלבים רוגלות בתוך הקראקים שלהם, אולי בשלבים כך שיהיה קשה להבין מה הם עשו.

העובדה שהקראקים שלהם מקפיצים אנטיוירוסים הרבה יותר מאחרים, ועם התראות חמורות יותר, משכה מזיקים אחרים לרכוב על הגל עם נוזקות של ממש.

בקיצור כל RELEASE או קראק עדיף מאלו של 3DMGAME.

בין אם זה מקורי שלהם או זיוף שמישהו עשה כדי לנצל את העובדה שאנשים רגילים לקבל מהם התראות חמורות.

שורה תחתונה לא הפסדנו כלום שהם פרשו.

עם חברים כאלו מי צריך אויבים.

פורסם

מי שמוריד משחקים לא חוקיים ומתלונן על נוזקות... לא מבין כמה מצחיק הוא נשמע...

פורסם

לך תצטרף לכנסיה הקתולית ותטיף נגד אמצעי מניעה.

מי שעושה סקס ומתלונן על מחלות מין... לא מבין כמה מצחיק הוא נשמע...

הרטוריקה שלך אינפנטילית.

פורסם

ההשוואה שלך לא נכונה.

כשאתה קונה תוכנה חוקית מחברה גדולה יש לך 0% סיכוי שיהיה בה נוזקה.

ועוד בעולם של הפיראטים מי שאמור לעזור לך גם יכול להיות מי שבכוונה מנסה לפגוע בך.

זה עולם אחר לגמריי.

זה לא רטוריקה, כשאתה מוריד תוכנה לא חוקית אתה מסכן את עצמך לא מעט, כשאתה מוריד תוכנה חוקית אתה לא. פשוט מאוד.

פורסם

אז תתחתן עם אימא שלך ותעזוב אותנו בשקט.

אנחנו נמשיך לעשות סקס חופשי ונשתמש באמצעי מניעה.

פורסם

פורסם

ההקשר שאתה עושה בין תוכנות פיראטיות לבין סקס עם אמצעי מניעה מעידה בעיקר על הבעיות שלך ולא על שלי.

אתה יודע שגם הווירוסים נהיים יותר ויותר מתוחכמים....

פורסם

אין שכל אין דאגות.

אין סקס אין מחלות.

מילת המפתח שלך היא "אין".

מילת המפתח שלי היא "יש".

זה ההבדל בין שלילי לחיובי.

פורסם

ואווי איזו דיכוטומיה...

לך "יש" ולי "אין"? עכשיו אתה בקטע של השוואות? בכלל דיברנו על הורדות פיראטיות של משחקים, לא של מי הג'אנטים באוטו יותר מבריקים...

בנוסף לזה אתה גם טוען שאין זה תמיד שלילי ויש זה תמיד חיובי... כאילו למילים אין משמעות אצלך...

אתה יודע ש"יש" ו"חיובי" זה לא אותה המילה?

אפילו בחנויות רישמיות כמו GOOGLE PLAY שהאפלקציות עוברות איזשהו תהליך סינון(אומנם אוטומטי) יש ווירוסים.

אז מה אתה חושב יש במה שאתה מוריד?

רק אמרתי עובדה מוכחת שמישהו שמוריד משחקים פראטים חושף את עצמו לווירוסים ונוזקות, ייתכן והווירוסים האלה לא יפגעו במחשב שלך כי אתה משתמש בתוכנות הגנה, אבל העובדה הבסיסית הזו היא אמת בין אם אתה חושב שזה משנה או לא משנה.

פורסם

לא אשמתי שאתה הולך לאיבוד בין גלגלי האנלוגיה.

הדיספוזיציה שלך לנושא הפיראטיות היא הדיכוטומיה שאתה בעצמך יצרת.

לדבר איתך על הנושא זה במידה רבה כמו לדבר עם כומר קתולי על סקס לפני הנישואים.

ההשקפה שלי בנושא הרבה יותר פרקטית ולכל הפחות אינפורמטיבית.

פורסם

זאת אומרת שאף פעם לא נדבקת בווירוס שסיכן את המחשב שלך או שהורדת סרט וגילת שבמקום הסרט שרצית להוריד קיבלת סרט על אונס או פורנוגרפיה של ילדים(קרה לאנשים)?

פורסם

בשביל זה מפעילים שיקול דעת, נזהרים ככל הניתן, יוצרים גיבוי אליו אפשר לחזור יחסית מהר במקרה הצורך, ומאזנים את הצורך להינות בצורך להיזהר.

לך תסביר את זה לכנסיה הקתולית...

פורסם

חחח וואו... כמה כיף לעשות גיבוי לכל המחשב כל פעם שאתה עלול להדביק אותו בווירוסים.

בניגוד אלייך לא בא לי לבזבז זמן בהתעסקות הזו. בניגוד אלייך יש לי מידע חשוב על המחשב... בניגוד אלייך המחשב שלי לא נדבק בווירוס אחד כבר שנים.

אבל... "תהנה".

ומה הקשר הכנסיה הקתולית? מה אתה חושב שאתה מתקדם, מגניב, וגיבור שאתה עושה את זה? ואני סתם מיושן?

אוליי אני מיושן אבל אתה סתם CLONE,עוד PRIMATE שעושה בדיוק את אותם הדברים שהשכן שלך והשכן של השכן שלך עושה.

תהנה "להשיג נקודות של אושר" ולהשוות כמה אתה השגת לעומתי.

אם באמת היה לך טוב לא היה לך צורך להקטין אותי בשביל לאשר לעצמך שמה שאתה עושה זה הכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים