עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב זול מבוסס Atom

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד
ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים.
השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth
עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. 
תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45)

לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה לגבי דרישות המערכת של 'חשבשבת' מצאתי שאין תמיכה במעבדי Atom אז אצטרך לרדת מהעיון של לפטופ כזה.
http://www.hash.co.il/wp-content/uploads/2015/10/%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%AA%20%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%94%20-%20%D7%A2%D7%9E%D7%93%D7%94%20%D7%91%D7%95%D7%93%D7%93%D7%AA.pdf

פורסם

במעט יותר ניתן להשיג ניידים עם מעבדי פנטיום מסדרת U (לא N שהם בעצם Atom) שהם Core i3 ללא Hyper Therading ועם ליבה גרפית בסיסית יותר שיתאימו יופי למטרותיך.

2. ללנובו יש אותו מפרט בזול יותר, אם אתה רוצה יחס עלות תועלת גבוה תתמקד בלנובו, לא בדל. 

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תוכל להפנות אותי בקישור לניידים כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים