עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ 2.5-3K למחשב ביתי לסטודנט. תודה מראש

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים רק וונידוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור ת"א + רמת גן - הכי נח אזור רמת החיל/קניון איילון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא/לא ידוע

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:  חשוב לי זיכרון גדול לאחסן סרטים ותמונות, והכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר

* קיבלתי הצעה אחת אני מצרף אותה כאן אבל היא נראת לי קצת יקרה יחסית למה שמציעים מה דעתכם? אודה מאד לעזרתכם

unnamed.png

פורסם

מה זה, פתחת פעמיים ? זה לא יפה ולא מכבד את האנשים שעוזרים לך כאן בחינם בכך שאתה תיתן להם להגיב בדיון אחד ואז שאחרים יגיבו בדיון השני. 

לגבי המפרט שנתנו לך, אם מסך ומערכת הפעלה כלולים במפרט תחשוב שהמחשב עצמו עולה כ2300 ש''ח, וזה מסך פשוט יחסית.

אם שילבנו מסך טוב בתוך המחשב יוצא לנו מחשב מאוד בסיסי. 8 זה מארז מאוד יקר שמתחיל באזור ה500-600 ורק עולה, אתה מוכן להשקיע את הסכום הזה בשביל רמת רעש 8 ?

בכל מקרה, לא סתם יש את מפרטים מומלצים :)

פורסם
  • מחבר

האמת שזה יצא לי פעמים פעם עם התמונה ופעם בלי ולא ידעתי איך למחוק... סורי

חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית לא באופן מוגזם.. ולגבי המסך כן כלול במחיר

פורסם

אז נתת באופן מוגזם.

לך למפרטים מומלצים וקח משהו ב1600-1700 שקל, תוסיף 300 שקל של מערכת הפעלה ופרגן לעצמך במסך IPS על רמה.

או שאתה יכול לקחת משהו ב2000 שקל, תוסיף מערכת וכו' ותיקח מסך טיפה יותר פשוט עם פאנל TN.

אין כאן משהו מיוחד שצריך להרכיב

פורסם

לא מומלץ ספק ג'נרי לאף מערכת, תתמקד קודם איזה מעבד אתה רוצה, זה לא חד משמעי.

פורסם
  • מחבר

הי לא הבנתי אז איזה מעבד אתה ממליץ?

פורסם

אני לא ממליץ, בעקרון ניתן מעבד 2 ליבות, מצד שני זה לא חד משמעי כי המעבד שהוצא אכן חזק יותר (4 ליבות) הוא צפוי להשאר רלוונטי יותר זמן, היו על זה אין ספור וויכוחים כמובן שזה גם עניין של תקציב יש גם מעבד i3 עם 2 ליבות אמיתיות ו2 מדומות, מבחינת ביצועים הוא קרוב יותר למעבד עם 2 ליבות, התמורה שלו למחיר לא משהו, אבל הוא חזק מה2 ליבות וזול מi5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים