עבור לתוכן

מחיר ה 970M

Featured Replies

פורסם

מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M?

ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?

נערך על-ידי iSolt

פורסם

קודם כל הפער ככה כי אפשר. אין לי מושג לגבי המחיר אבל...

ה970 צורך יותר אנרגיה מ960 נכון ? אני לא בטוח בזה אבל אם יוצאים מנקודת ההנחה הזו

החברות יכולות לטעון שמלבד שהשבב טוב יותר צריך סוללה יותר חזקה וזה מייקר את כל העסק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nargsi

קודם כל הפער ככה כי אפשר. אין לי מושג לגבי המחיר אבל...

ה970 צורך יותר אנרגיה מ960 נכון ? אני לא בטוח בזה אבל אם יוצאים מנקודת ההנחה הזו

החברות יכולות לטעון שמלבד שהשבב טוב יותר צריך סוללה יותר חזקה וזה מייקר את כל העסק.

לא.. הסוללה לא משתנה בגלל השבב, וגם לא הTDP. הפער במחיר הוא רק בגלל nvidia שגובה מחיר הזוי

פורסם
ציטוט של iSolt

לא.. הסוללה לא משתנה בגלל השבב, וגם לא הTDP. הפער במחיר הוא רק בגלל nvidia שגובה מחיר הזוי

אל תדאג גם היצרניות לוקחות קופון יפה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nargsi

אל תדאג גם היצרניות לוקחות קופון יפה

ובכל זאת פער של 500$ הוא מטריד ביותר

אם אפל תרצה להשיק מקבוק עם 970M הוא יעלה 9000$

נערך על-ידי iSolt

פורסם
ציטוט של iSolt

מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M?

פחות מ 500$. זה המחיר לכרטיס מוכן, כלומר יותר מהשבב עצמו:

http://www.ebay.com/sch/Computer-Components-Parts-/175673/i.html?_from=R40&_sop=15&_nkw=gtx+970m

וההפרש בינו ל 960 לא עולה על 500$ אם זה המחיר שלו. ה 960 לא עולה חינם... ההבדל הוא ענין של תמחור של היצרניות נטו, לא מצד Nvidia.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

פחות מ 500$. זה המחיר לכרטיס מוכן, כלומר יותר מהשבב עצמו:

http://www.ebay.com/sch/Computer-Components-Parts-/175673/i.html?_from=R40&_sop=15&_nkw=gtx+970m

וההפרש בינו ל 960 לא עולה על 500$ אם זה המחיר שלו. ה 960 לא עולה חינם... ההבדל הוא ענין של תמחור של היצרניות נטו, לא מצד Nvidia.

איביי זה ממש לא דוגמא

מחשב נייד בארץ עם 960m מתחיל ב4600

מחשב נייד עם 970m מתחיל מ7700

גם בארהב התוספת המינימלית מ960 ל970 היא 500 דולר על ה960,מה שמקנה בערך מחיר של אלף דולר ל970m

נערך על-ידי iSolt

פורסם

זו בדיוק הדוגמה, כדי להראות מה המחיר (ולו בערך) של השבב בפני עצמו ואיך הפרש המחירים כשהוא חלק ממחשב לא מגלם את עלותו האמיתית אלא תמחור סתמי של החברות.

פורסם
ציטוט של iSolt

מה הפער בינו ל960M עולה על 500$

אני אענה לך בשאלה - למה הפער בין סמסונג S6 עם 32GB לבין ה-64GB הוא מעל 400 ש"ח? מה, 32GB לטלפון עולים 400 ש"ח? (כרטיס SD מהיר עולה 150).

אז לא, אבל המכשיר עם ה-64 פונה לשוק שמוכן לשלם יותר בשביל לקבל יותר, אז נותנים להם מחיר יותר גבוה.

אותו דבר לגבי 970M... אם אתה מאוד רוצה את זה, תשלם על זה כמה שהם מבקשים. לא רוצה, לא צריך.

זה בכלל לא קשור למחיר של הצ'יפ אלא להיצע וביקוש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

אני אענה לך בשאלה - למה הפער בין סמסונג S6 עם 32GB לבין ה-64GB הוא מעל 400 ש"ח? מה, 32GB לטלפון עולים 400 ש"ח? (כרטיס SD מהיר עולה 150).

אז לא, אבל המכשיר עם ה-64 פונה לשוק שמוכן לשלם יותר בשביל לקבל יותר, אז נותנים להם מחיר יותר גבוה.

אותו דבר לגבי 970M... אם אתה מאוד רוצה את זה, תשלם על זה כמה שהם מבקשים. לא רוצה, לא צריך.

זה בכלל לא קשור למחיר של הצ'יפ אלא להיצע וביקוש.

הייתי בכל זאת שמח לדעת את המחיר של השבב ממקור אמין שאינו EBAY ודומיו

נערך על-ידי iSolt

פורסם

מה זה איביי ודומיו? אתה רוצה מחיר מחנות שמוכנה למכור לך במחיר שלה, או עותק של איזה חוזה למפיצים ראשיים מאינטל העולמית?

זה יכול לענות על השאלה שלך... אבל זה מחיר סיטונאי.

http://www.dhgate.com/product/wholesale-nvidia-gtx970m-gtx-970m-gddr5-6gb/238279443.html

עדכון... בעצם, הם כותבים Wholesale אבל עכשיו אני רואה שימכרו גם יחידה בודדת. אז לא יודע.

בכל אופן, על 10 יחידות הם ירדו ל-491 דולר. אז ההפרש במחיר השבב בין זה ל-960M לא יכול להיות "500 דולר".

יכולים לקחת הפרש של 500 או 3000 דולר על המחשב, אבל זה כאמור עניין של היצע וביקוש. לא רוצה, אל תקנה.

נערך על-ידי E71

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים