עבור לתוכן

ירידת מחירי מעבדי skylake ולוחות אם Z170 ddr4

Featured Replies

פורסם

מחירי מעבדי skylake i7k   ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4  ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים

האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200  - 300 שח פחות לכל רכיב   ?

פורסם

אולי 10₪,אל תצפה לירידה גדולה בזמן הקרוב

פורסם

1. אם היה ידוע מתי תהיה ירידה במחירי המעבדים ולוחות האם, אף אחד לא היה קונה אותם עכשו אלא מחכה לירידה במחיר, אבל אם אף אחד לא ייקנה אותם לא סביר שתהיה ירידה במחיר, כי כל גורם בדרך (היצרן, היבואן, המפיץ והחנות) ירצה לחהזיר את ההשקעה שלו בתוספת רווח מסויים.

 

2. צריך לקחת בחשבון שמחירי המעבדים, הלוחות והזיכרון לדור הקודם (מעבדי ה Haswell, לוחות אם בעלי תושבת 1150 וזיכרון DDR3) הם דיי בשפל, וזאת לאחר שהייתה ירידה במחירים לאחר שיחרור מעבדי הדור הנוכחי (ה Skylake).

 

3. באופן כללי ביותר אפשר לומר שהמחיר הגבוה ביותר של חומרה הוא בזמן ההשקה, לאחר מכן יש ירידות מחיר מתונות עד שמגיעים להתייצבות במחיר, וכאשר יוצא הדור הבא של החומרה צפויה ירידת מחירים נוספת. בנוסף, יכול להיות שיהיו "מבצעי חיסול מלאי" שבהם יהיה ניתן להשיג חומרה מהדור הקודם במחירים מאד משתלמים (זה קרה עם לוחות האם המבוססים על ערכות השבבים H87 ובעיקר Z87 לאחר יציאת ערכות השבבים H97 ו Z97).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים