עבור לתוכן

ראיה נוספת לכך שלחוכמה יש גבול, אך הטמטום פשוט ממשיך לחגוג

Featured Replies

פורסם

udicol צודק ב-100%. מנת שווארמה איכותית תמיד תהיה טובה, טעימה וזולה יותר מארוחה מגעילה במקדונלדס.

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צודק. זה באמת לא משנה אם הבשר ג'אנק שאתה אוכל מסתובב על שיפוד גדול או מוקפץ בגריל.

פורסם

צריך לברר אם ה"תרבוש" מוכרים לאפות כשרות לפסח, מנסיון זה לא רע בכלל.

מסעדת האווזים בנמל.

פורסם

היום קרה לי משהו ממש מצחיק.

הלכתי לחבר שלי והבאתי את המחשב (טלוויזיה 50 אינצ וFAR CRY הולכים טוב יחד ;D)

לא חשוב זה סיפר אחר. מה שקרע אותי שהוא שומר ביום כיפור ומה אני רואה במקפיא שלו??

קמויות של לכם שלא יאמן!! כמובן תגובה ראשונה שלי היא :kopfpatsch: משהו בכמות מסחרית וזה לא שזה לאחר פסח כי אכלנו חביתות אם לחם (מה לחם?? לא אני...)

אז שלא יעבדו אלכם!

פורסם

חזרתי מאילת היום.

כל הטיול אכלנו שם לאפות עם חומוס/לבנה שקנינו מהשייח יוסוף במאהל הבדואי ;D

באיזשהו שלב גם הלכתי עם חברה שלי לאיזו מסעדה סינית והיא הזמינה חזיר (אין לי בעיה עם חזיר, וגם ניסיתי כמה פעמים אבל לא אהבתי).

אז פסח שמח היה, כשר לא ממש. לא נורא, לפחות ניסיתי (סנדוויץ' כשר שקניתי בדרך לאילת - הדבר שהכי לא רוצה להבלע שיש)...

חג שמח 8)

פורסם

קמויות של לכם שלא יאמן!!

OMFG

לא הגזמנו.. "קמויות של לכם"??? :'(

פורסם

עכשיו עשיתי שבת....

אז דיי נאלצתי לאכול מצות. תאמת היה ממש לא רע. מצה עם שוקולד זה טוב מאוד. גם מצה עם מרגרינה זה פשוט ונחמד. גם היה שניצל עם פירורים כשרים וזה היה נחמד. האמת שאני לא מבין את הצורך של חלקכם להדגיש כל כך שדברים כשרים הם "מגעילים".... סך הכל אפשר לחיות. למרות שאני לא רואה שום סיבה להגיע למצב הזה של "אפשר לחיות" ולא לחיות כרגיל. ;)

בקשר למקדונלדס:

אני החלטתי שאני לא אוכל שם יותר. ברעננה (עיר מגורי) קניתי לפני כמה זמן גלידה ב 1.90 (יש סניף שמחולק ל 2: החלק הרגיל בקומה שניה של מרכז מסחרי, וחלק קטן של גלידות בקומה הראשונה של המרכז- על הרחוב). הם שקלו לי את הגלידה!

אין לי מושג מה הם רצו להשיג, אבל בכל מקרה זה עצבן אותי. שלא ישקלו מולי את מה שאני קונה (זו לא קניה לפי משקל). אני עברתי לגלידות של בורגר ראנץ. גם יש שוקולד, גם הוופל/גביע אכיל וגם שמים לך בנדיבות (אבל עולה 2.5).

מה גם שמקדונלדס זה זבל. נמאס מזה.

בקשר לאגאדיר: כן, המקום ידוע בתור המקום עם ההמבורגרים הטובים ביותר שקיימים (רק חבל שתוספת גבינה עולה 9 שח). אבל המקום בכלל לא בר השוואה למק'. אגאדיר זו מסעדה ("בר-בורגר - מסעדה"... מה שלא יהיה) ומק' זה מזללה עלובה. באגאדיר אתה יוצא ב 50 שקל בלי טיפ. למרות שזה בהחלט מחיר סביר עבור ישיבה נעימה וארוחה טובה.

פורסם

שמח שאתה מסכים איתי :-)

פורסם

ובכן ביכלל שבאיזור שלנו לא מוכרים לחם, אני לוקח שתי חתיכות של מצה, שם על כל אחת גבינה ואחרי זה באמצע אני שם פסטרמה. ואז למיקרוגל לחצי דקה :D המצה יוצאת די פריכה ביגלל שכל הגבינה נידבקה אליה. תנסו

ושיהיה לכם פסח כשר :) (נו טוב לפחות אני אוכל מצה)

פורסם

הכי טוב להרטיב מצה , לעטוף אותה במגבת מטבח כזאת קטנה , מחכים כמה דקות ואז זה יוצא רך וטעים בייחוד עם ממרח שוקולד... :)

פורסם

אמא שלי הצליחה איכשהו לעשות ממצות משהו שמאוד דומה ל"פתות" של נאפיס... זה נראה לי הדבר הכשר הכי טעים שאכלתי.

פורסם

מצות ושאר אסונות קולינריים. שינינו נושא פתעום? ???

פורסם

עכשיו עשיתי שבת....

אז דיי נאלצתי לאכול מצות. תאמת היה ממש לא רע. מצה עם שוקולד זה טוב מאוד. גם מצה עם מרגרינה זה פשוט ונחמד. גם היה שניצל עם פירורים כשרים וזה היה נחמד. האמת שאני לא מבין את הצורך של חלקכם להדגיש כל כך שדברים כשרים הם "מגעילים".... סך הכל אפשר לחיות. למרות שאני לא רואה שום סיבה להגיע למצב הזה של "אפשר לחיות" ולא לחיות כרגיל. ;)

בקשר למקדונלדס:

אני החלטתי שאני לא אוכל שם יותר. ברעננה (עיר מגורי) קניתי לפני כמה זמן גלידה ב 1.90 (יש סניף שמחולק ל 2: החלק הרגיל בקומה שניה של מרכז מסחרי, וחלק קטן של גלידות בקומה הראשונה של המרכז- על הרחוב). הם שקלו לי את הגלידה!

אין לי מושג מה הם רצו להשיג, אבל בכל מקרה זה עצבן אותי. שלא ישקלו מולי את מה שאני קונה (זו לא קניה לפי משקל). אני עברתי לגלידות של בורגר ראנץ. גם יש שוקולד, גם הוופל/גביע אכיל וגם שמים לך בנדיבות (אבל עולה 2.5).

מה גם שמקדונלדס זה זבל. נמאס מזה.

בקשר לאגאדיר: כן, המקום ידוע בתור המקום עם ההמבורגרים הטובים ביותר שקיימים (רק חבל שתוספת גבינה עולה 9 שח). אבל המקום בכלל לא בר השוואה למק'. אגאדיר זו מסעדה ("בר-בורגר - מסעדה"... מה שלא יהיה) ומק' זה מזללה עלובה. באגאדיר אתה יוצא ב 50 שקל בלי טיפ. למרות שזה בהחלט מחיר סביר עבור ישיבה נעימה וארוחה טובה.

OMFG

הגילדה של בורגראנצ' זה דבר כ"כ מגעיל!

פורסם

udicol צודק ב-100%. מנת שווארמה איכותית תמיד תהיה טובה, טעימה וזולה יותר מארוחה מגעילה במקדונלדס.

לא אוהב שווארמה :-X

יש לזה טעם אחיד כזה שחוזר על עצמו וזה יבששששששששששששש וזה לא טעים

מילא בפלאפל איכשהו נהנים מתוספות אבל בשווארמה הבשר פשוט מקלקל את הטעם :\

פורסם

באיזה מקום מגעיל אכלת שווארמה שזה רושם שקיבלת?

אם יוצא לך לעבור ברחובות אז תעצור בשווארמה חזן ליד הקניון. הכי טעים, הכי שולט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים