עבור לתוכן

ראיה נוספת לכך שלחוכמה יש גבול, אך הטמטום פשוט ממשיך לחגוג

Featured Replies

פורסם

חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין.

לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"...

עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...".

שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!"

"הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים...

"טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה.

"כשרות".

"בטוח... בטוח?!"

"כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז.

"טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה.

:o

משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום...

פשוט לא ייאמן, למנהל המשמרת ולחבר שלה לקחו כמה שניות לעכל את זה, אני כבר הייתי בדרכי החוצה עם ההזמנה, מגחך לכככלללל אורך הדרך.

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL.....

למה לא שאלת אותה אם מותר לאכול גדי בחלב אימו.....

דווקא היה צריך להיות נחמד לראות אותה משתנקת.....

-------

off topic

למה לאכול במקדונלדס עם לחמניות כשרות?! זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש....

פורסם

LoL אחד גדול.

שומרי כשרות בחאווה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאותו בחור ייצא איתה יותר...

פורסם

תתפלא...

פורסם

:lol:

ענק....סיפור מהחיים ! :D

פורסם

LOL ענק,איזה מסטולים.

פורסם

כל כך צודק

(ומה שאני הולך להגיד כנראה יעורר וויכוח)

אני אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה של להיות מסורתי או מאמין רק כשזה מתאים לך. יש המון אנשים שאני מכיר שאוכלים חזיר, בשר עם גבינה, מנגל וביום שבת ודברים כאלו אבל כאשר מגיע יום כיפור או חג אחר פתאום מחליטים שחייבים לשמור על המצוות שלו וכל השאר כופרים ::)

פורסם

מזכיר לי טמטום דומה כשעבדתי בתור מלצרית באיזה אולם אירועים וההגשה לא היתה עצמית אז היינו צריכים לגשת לשולחנות ולשאול את האורחים מה הם רוצים. אז היתה שם איזו פרה שביקשה תפ"א אפוי, סטייק, עוף, אורז, פירה, לחם כפרי, פלטת גבינות, זיתים, כל מיני סלטים עם מלא שמן, אח"כ גם את כל 7 סוגי העוגות שהגישו שם, אם זה פאי פירות או קצפת, מנת גלידה עם קצפת וכל הפיצפוצים סביב, והעיקר היא ביקשה דייט קולה - היא אמרה שהיא בדייטה... :o

אולי זה היה בצחוק... ;D

פורסם

רוקי ! אתה ממש מכור למקדונלד'ס !!!

צא למכון גמילה ומייד!

פורסם

עומרי-אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון, אבל יש אנשים ש"שומרים" בגלל שלא נעים להם מהמשפחה וכאלה.

זתומרת, כלפי אבא/אמא/סבא (מי שמסורתי) הם שומרים על כשרות וכאלה, אבל עם החברים אין להם בעיה להוריד פיתה עם חזיר על מנגל ביום שבת תוך כדי נסיעה וכל זה ביום כיפור.... 8)

Merrymoon-בקשר לדיאט קולה, גם אני נתקלתי בכמה כאלה.....

ובקשר לזה שהיא אמרה שהיא בדיאטה-או שהיא ממש מפגרת או שהיא דיברה בצחוק (כי גם כאלה ראיתי [הקטע של הצחוק])....

פורסם
  • מחבר

רוקי ! אתה ממש מכור למקדונלד'ס !!!

צא למכון גמילה ומייד!

:o

:nono:

פורסם

הצעד הראשון הוא להודות שיש לך בעיה..... :D

פורסם

בקשר לכשרות, זה באמת מטומטם. אבל בקשר לדיאט קולה, גם אותי תראו לפעמים אוכל פיצה ושותה דיאט קולה. הסיבה היא פשוטה - פיצה דלת קלוריות שהיא גם טעימה עדיין אין. קולה דלת קלוריות בטעם סביר (לפחות לטעמי) יש. אם אפשר לשתות 200 קלוריות פחות, מה אכפת לי?

מה שכן, לאכול כמו פרה ולציין שהיא בדיאטה... זה באמת מטומטם.

פורסם

תשובה לפותח התראד. תגיד שני אללו היו מסורתיים בכלל? מה שנראה לי פשוט, ששני מזמינים לא שומרים כשרות כמו הרבה מאיתנו, הם רצו המבורגר עם גבינה בלחמניה נורמאלית (לא כשרה לפסח) אבל התבישו לשאול ופשוט הלכו מסביב כדי לקבל את התשובה כמובן שהם שהם יצאו מפגרים בסוף. להגיד לך את האמת בהתחלה שקראתי הייתי בטוח שאתה מספר בדיחה ;D.

ופרות שאוהבות דייט קולה אולי בגלל הטעם ולא לרזות כי זה כבר לא יעזור להם אחרי הזמנה הנ"ל :)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים