עבור לתוכן

לימודי אנימציה לתואר- עזרה!!

Featured Replies

פורסם

היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר.

אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות.

בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה)  "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.

(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר.

(הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוניברסיטת LAIU בלוס אנג'לס, וIUBL אוקראינה. שלושת אלה נראו לי מפוקפקים בעליל...

על מרסי קולג' בניו יורק כר ביררתי, וזה אכן נראה מקום איכותי- אפילו דורג גבוה ברשימת הקולג'ים של ארצות הברית...)

שאלתי היא-
כיוון שאיני מתמצאת בעניין, ואיני רוצה להשאר ללא תואר וללא כסף,
רציתי לדעת אם אכן מכון 'האקר יו' יכול לתת לי תואר שכזה? 

והאם ידוע לכם טיב התואר.

מצד שני, מה האופציות שלי? אני יודעת שיש את 'מנשר' בתל אביב,  יש את בצלאל, אבל אני לא ככ רוצה ללמוד בירושלים...

עיזרו ליייי!!!!

תודה

נעמה

פורסם

אני לא כל כך מבין בתחום אבל יש לי חבר שקצת בירר בזמנו (בסוף נסע ללמוד בחול), אז אנסה לעזור לך ממה שאני יודע.

השאלה העיקרית פה היא לא האם מקום מסויים יוכל לתת לך תואר או תעודה כזו או אחרת אלא מה תוכלי לעשות עם תעודה כזו.. 

אני לא מכיר את הסיפור של hackeru אבל בוא נצא מנקודת הנחה שבאמת תקבלי את התואר והתעודה. ואז תרצי להשתלב בשוק העבודה.

יש המון בוגרים ומעט משרות.. הביקוש למקצועות 'ליבה' גבוה וההיצע יחסית נמוך.. מעסיקים כנטייה טבעית יעדיפו בוגר מקום 'נחשב' (כמו אלו שהזכרת)

וזה לדעתי החסרון הכי גדול בסיפור. 

אלא אם את כבר עובדת בתחום והתעודה היא לשם התעודה/תואר. אז זה באמת כבר פחות משנה כי ניסיון רלוונטי שווה יותר מתעודה לפעמים

פורסם

לא בקי בנושא, אבל, מציע לך לרשום מייל למכללה שמטעמה /בשמה ינפיקו לך 'תואר' - ותבררי איתם ישירות (עם מרסי קולג') ולא דרך האקר - יו. 

למה? 

כדי לדעת מהמקור שמכיר בתעודה/עבודת-מחקר דרכו, ולא מהאקר-יו שאולי משקרים ואולי חולמים על אישור כזה שטרם הושג ומוכר שם/פה... 

והאם בכלל יכירו בין כזה כאן בארץ? 

(יש לי חבר שלמד בארץ במכללה ידועה ביותר, תואר לרפואה אלטרנטיבית וכו'... בשנה האחרונה סיפרו להם שהתואר שלהם לא מוכר ע"י המדינה, משהו כזה... לא יודע אם הוא בדק היטב קודם או שרצה להאמין להם כשאמרו לו שזה יהיה בסדר, זה לא, אז להיזהר ובהצלחה.) 

מציע לך גם לבדוק מה תכנית הלימודים ולנסות ליצור קשר עם אנשים שמתעסקים בתחום/שלמדו אותו... אולי בקבוצות פייסבוק, פורום תפוז... 

בהצלחה =) 

פורסם

מבחינת מכללות "אמיתיות", יש גם את ויצו ותלתן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים