פורסם 2004 באפריל 821 שנים קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetailאבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetailאז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים צר לי להודיע לך שיש GIGABYBTE RADEON 9800 PRO RETAIL בזיגזג שעולה בערך 50 שח יותר מהספיירויש לו גם קירור יותר טובRETAIL בא אם הכול כבלים/דרייבריםBULK זה רק המוצר עצמוזה אותו כרטיס חוץ מהקירור/מה שבא או לא בא איתו
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תאמין לי שטוב שהוא לא קנה את הג'יגה בייטהמאוורר שלו יתקלקל תוך 3-8 חודשים באחריות.מאוורר צוציק שצריך להוציא ולנקות כל שבועיים והוא כל כך רועש שזה לא [glow=red,2,300]לא יאמן![/glow]
פורסם 2004 באפריל 821 שנים צר לי להודיע לך שיש GIGABYBTE RADEON 9800 PRO RETAIL בזיגזג שעולה בערך 50 שח יותר מהספיירויש לו גם קירור יותר טובRETAIL בא אם הכול כבלים/דרייבריםBULK זה רק המוצר עצמוזה אותו כרטיס חוץ מהקירור/מה שבא או לא בא איתוזה לא מדוייק...בBULK יש אותו דבר כמו בRETAIL, רק בלי האריזה המהודרת והמשחקים. אמורים לתת לך בBULK גם דרייבירים ולפעמים גם כבלים.
פורסם 2004 באפריל 921 שנים מחבר לא ג'יגה בייט איכס לכולם המאוורר מתקלקל...אז זה בסדר שקניתי Bulk זה אותו כרטיס עם קירור סטנדרטי שיעבוד כמו שצריך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.