עבור לתוכן

oc ל 9600 xt

Featured Replies

פורסם

לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי?

האם לאיזה oc הצלחתם להגיע?

עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם?

או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?

פורסם

בקשר לחימום באמת מומלץ הvga silncer של actic cooler עם סינקים לזכרונות

יש את הTT ג'יאט 3 ואת הZALMAN קירור פסיבי שיושב על כל הכרטיס משתי הצדדים ממש כמו סנדוויץ אבל אני אישית הייתי הולך על הבחירה שלך היא מצויינת והיא תעשה את העבודה יופי טופי

עם מה עשית אוברקלוקינג? התוכנה שיש באומגה\ריווה טיונר\משהו אחר?

בדקת ב 3DMARK אם יש פאקים? בעיות בגראפיקה איטיות וקדומה? (אל תסתכל על הציונים זה קטע שפחות חשוב פה..)

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי ב 3d mark הכל עבד בסדר זה העלה לי את התוצאה ב 400-700, פשוט המחשב שלי לא מנצל את הכרטיס תסתכלו במפרט שלי

השתמשתי בpower strip

פורסם

באמת הכרטיס לא כל כך מתאים למפרט.. הייתי אומר שההשקעה של ה1000 שקל היתה מנוצלת טוב יותר לחלקים אחרים אבל לא נסתכל על העבר

פורסם
  • מחבר

כן הקטע עכשיו אני רוצה לקנות עוד 256 זיכרון אך זה rdram וגם הוא פועל ב 16 bit וגם איטי,וגם מעבד איטי אבל לא נורא,דווקא תוצאות oc מאוד מרשימות אני חושב שאם אני אקנה זיכרון נוסף הביצועים ישתפרו בהרבה,וכמובן קירור

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לעשות שיפור למחשב זה כי לא משנה מה תוסיף בכל זת לא תוכל להנות ממשחקים ברמט פירוט טובה. לדעתי תחכה תחסוך כסף ובקיץ תקנה שילוש.

פורסם

כמו שהשני אמר הזלמן ownzz היה לי אותו לפני הקירור מים וכיוונתי עליו מאורר 80 והמעלות היו פצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים