עבור לתוכן

המחשב לא מזהה את כל הזכרון DDR 2ׁׁׁ רק 4 מתוך 8

Featured Replies

פורסם

אם יש לו כבר גם 2x2 אז שיבחר מה שבא לו... חשבתי שהוא צריך לקנות.

פורסם

KATRI יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל היות והוא תמיד יהיה מוגבל לנפח זיכרון מקסימלי של 4GB עם לוח האם שלו (למעשה מדובר במגבלה של ערכת השבבים G31) זה יהיה ביזבוז להשתמש ב-2 מודולים של 4GB כל אחד כאשר הוא יכול לקבל ביצועים קצת יותר טובים עם 2 מודולי זיכרון של 2GB כל אחד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה למדתם אותי המון.. ואחלה אתר נותן תשובה במהירות וגם במקצועיות

כרגע אני ישתמש בזכרונות 2*2 כמו שהצעתם 

יש לי עוד שאלה עם אני ירצה להחליף לוח(שמתאים למעבד שיש לי) אם כדי שהזכרונות 4*4 יעבדו 

מה הייתם מציעם לי ? 

וגם עם יודע לכם טווח המחיר ?

נערך על-ידי KATRI

פורסם
ציטוט של KATRI

קודם כל תודה על העזרה למדתם אותי המון.. ואחלה אתר נותן תשובה במהירות וגם במקצועיות

כרגע אני ישתמש בזכרונות 2*2 כמו שהצעתם 

יש לי עוד שאלה עם אני ירצה להחליף לוח(שמתאים למעבד שיש לי) אם כדי שהזכרונות 4*4 יעבדו 

מה הייתם מציעם לי ? 

וגם עם יודע לכם טווח המחיר ?

ידידי, אתה עם לוח שיש בו תושבת 775  למעבד וזה מאוד ישן (המחשב בן 5+, נכון?). גם הזכרונות, DDR2, כבר לא מומלצים לשום לוח חדש.

תישאר עם מה שיש לך כמה שאתה יכול, כשתרצה משהו יותר טוב כדאי לך כבר להחליף את כל המחשב. אם אתה רוצה לחסוך כמה שיותר, אתה יכול להחליף לוח, מעבד וזכרונות יחד.

מבחינת תקציב, במשהו כמו 1500 ש"ח אתה יכול לקבל מחשב חדש שיהיה יותר טוב ממה שיש לך, ואם תעביר אליו ציוד (מארז, ספק, דיסק, CDROM...) תוכל לחסוך כמה מאות שקלים. אבל לא יודע אם זה באמת שווה לך.

אם אתה מתעניין במחשב חדש ורוצה הצעות כדאי שתפרסם שאלה בפורום של היעוץ.

נערך על-ידי E71

פורסם

@KATRI

כפי ש @E71 כתב - יש לך מחשב דיי מיושן טכנולוגית ולא ממש משתלם להשקיע בו. בפחות מ-1000 ש"ח ניתן לקנות שילוש חדש (לוח אם, מעבד וזיכרון) שיתן לך ביצועים טובים יותר מהמחשב הנוכחי שלך. כמובן שאם אתה כבר קונה מחשב חדש, אז עדיף להשקיע בו כמו שצריך, ובמיוחד חשוב להשקיע בלוח אם איכותי (להבדיל מלוח האם הנוכחי שלך, שנראה יחסית פשוט וזול).

פורסם
  • מחבר

בטח שלא התכוונתי להשקיע על חדש 

חשבתי לשדרג לוח אם יד 2 שיתאים לי 

עוד שנה וחצי אני יקנה מחשב חדש 

פורסם

מרפרוף באפשרות שהזכרת - לא בהכרח תמצא משהו משתלם כלכלית, כך אמרו לי בפוסט שלי בימים אלו...
גם לי מערכת מ'סוג 775' עם מגבלות דומות [אותו לוח אפילו, רק עם CM בסוף במקום AM][מעבד E5200] ... ובמחירים שאנשים מציעים יד2 שתואמת לנו- אולי בהחלט עדיף [כי פשוט לא שווה האלטרנטיבה] לרכוש שילוש מתצורה עדכנית [1150 או אפילו 1151 כך המליצו לי...] כזו שתאפשר שדרוג חלקי עתידי אך משתלם יחסית...
יכול להיות שכן תצוץ מציאה כלשהי, תלוי בזמן, בעיתוי וב'מזל' :)
[יש אומרים שבגימטריה 775 זה 'באסה של מחשב' :P ]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים