פורסם 2016 בינואר 269 שנים שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפשרות לשדרוג בעתיד של זיכרון וכרטיס מסך.
פורסם 2016 בינואר 269 שנים לא יכול ליעץ לגבי מחיר, מה אתה מתכוון לעשות עם המחשב? קח בחשבון שבמחשבים כאלה יש ספק כוח קטן בסביבות 250W עם חיבורים מיוחדים ככה ששדרוג כרטיס מסך אפשרי אבל מוגבל לכרטיסים חסכוניים בחשמל ולא מאוד חזקים
פורסם 2016 בינואר 269 שנים בטח שמשתלם. אלה אמנם לא מעבדים מדור אחרון, אבל עדיין חזקים מאוד (אני הייתי הולך על ה-i7). המארזים שלהם בד"כ שקטים מאוד, לכל שימוש שהוא לא משחקים זה מחשב כמעט מושלם. אם המחשב מיועד למשחקים תצטרך באמת להחליף ספק ואולי מארז - אבל אפילו אם הכיוון הוא באמת להחליף גם מארז, גם ספק, גם כרטיס מסך וגם עוד 4GB זכרון, עדיין נראה לי שווה. וזה עוד כולל מ"ה חוקית.
פורסם 2016 בינואר 269 שנים לא ממש ניתן להחליף ספק במחשבי מותג מהסוג הזה, גם הגודל הפיסי של הספק הוא הרבה פעמים לא תקני וגם החיבורים שלו ללוח האם לא תקניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.