עבור לתוכן

BH6 vs A-DATA

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר

ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7

פורסם

אתה כל כך בטוח שהמעבד שלך יעבוד בבאס 270 ?

פורסם

את הADATA אני לא מכיר, תחפש עליו ביקורות. אני כן הייתי הולך עליו.

פורסם
  • מחבר

בטוח לא, אבל זה לא בלתי ריאלי

אני מעדיף למנוע כמה שיותר חסמים - אם המעבד כן מסוגל, שזה לא יהיה הזיכרון שיעצור אותו

ד"א - הA-DATA של KSP מגיעים עם או בלי היטספירדים ?

ולגמד - אני באמת לא מבין את הטעם בהמלצה על מוצר שאין לך הכרה איתו... ברצינות, קצת מחשבה לפני שמגיבים

פורסם

יפה, אתה לא יודע - בגלל זה עדיף לקחת משהו עם תזמונים טובים יותר ...

תראה את התרד שלי על BH5 ...

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה הרבה קשר. את כל נושא הBH5 אני מכיר פחות או יותר על בוריו. לתוצאות שלך בכל מקרה אני לא אגיע בגלל ההגבלה על המתח שקיימת בלוח האם שלי

פורסם

יש איפה שהוא דיון אל הזיכרון של A-DATA אולי תיקח את גירסה DDR500 שעולה 630ש"ח וזה כן בא אם היטספרד ;)

פורסם
  • מחבר

ddr500 זה pc4000...

ואיפה בדיוק אתה רואה אותם במחיר הזה?

פורסם

למערכות אינטל התיזמונים זניחים יחסית.... רוחב פס זה מה שמשחק פה תפקיד.... 270 בתזמונים בינוניים עדיף על 215 בתזמונים הדוקים.

פורסם
  • מחבר

האמת שזה לא בדיוק מה שהוכח בשטח, ראה ערך ההתנפלות ההמונית על המושקין לבל 2 וההרצה בבסים נמוכים ותזמונים הדוקים

פורסם

וואלה כבר עלה המחיר לפני יומיים זה היה 630ש"ח בKSP

פורסם

אני תמיד העדפתי תזמונים נמוכים וממליץ לך לעשות גם ככה.

אולי בבאנצ'ים למינהם התוצאות יהיו גבוהות יותר עם מהירות זיכרון מהירה יותר , אך בשטח מחשב עם תזמונים נמוכים יותר מתפקד מהר יותר.

פורסם
  • מחבר

כמובן, גם אני מחסידי התזמונים, וכפי שאמרתי בתחילת הת'ראד די ברור שבמבחן הביצועים המושקין יקחו. השאלה היא עד כמה גדול הפער? בשביל 50 פריימים שווה לשלם, בשביל 5 לא

פורסם

אני לא כל כך בטוח שזכרונות עים תיזמונים נמוכים בבאס 215 יהיו יותר טובים/מהירים מזכרונות עים תיזמונים בינונים בבאס 270.

הנה תוצאות של Sandra04 לזכרון עים תזמונים 3-4-4-8 עים באס 265. (אגב - המחשב יציב לחלוטין.)

3717_Sandra1.JPG

אני אשמח אים מישהו עים מושקין יוסיף תוצאות שלו לת'רד הזה!

.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ובכן, המושקין יצאו מהמשוואה, יקרים מידי ואין לי מספיק מתח בשבילם. ההתלבטות הסופית היא בין ה- A-DATA לבין OCZ 4000 Gold. ה-OCZ יקרים משמעותית ואני בכלל לא בטוח שהם שווים את זה, למרות שעדיין הם חברה יותר נחשבת בהרבה. מה נראה לכם? איך שניהם יגיבו לוולט מוד (כלומר, ל3.1/3.2) פחות או יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים