פורסם 2016 בינואר 239 שנים ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מאיפה הוא יודע שאין לו בעיות FPS? זה שיש לו מפרט מעל הדרישות המומלצות, לא אומר שהוא יכול להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות מדי. מספיק שיש לו כרטיס עם מעט זכרון (1GB) והוא משחק על רזולוציה גבוהה, כדי שתהיינה לו תקיעות. מה המפרט שלו, ועל איזו רזולוציה והגדרות הוא מריץ את המשחק?
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מחבר ציטוט של לוח שנה מאיפה הוא יודע שאין לו בעיות FPS? זה שיש לו מפרט מעל הדרישות המומלצות, לא אומר שהוא יכול להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות מדי. מספיק שיש לו כרטיס עם מעט זכרון (1GB) והוא משחק על רזולוציה גבוהה, כדי שתהיינה לו תקיעות. מה המפרט שלו, ועל איזו רזולוציה והגדרות הוא מריץ את המשחק? GTX970 MSI 8GB RAM I5 2310 והוא שם על אולטרה
פורסם 2016 בינואר 279 שנים מחבר ציטוט של לוח שנה יש סיכוי שהמעבד מהווה כאן צוואר בקבוק. בכלל, על איזו רזולוציה הוא משחק? אולטרה חשוב לי לציין שאין צוואר בקבוק, הוא מריץ את כל המשחקים העדכניים שכבדים הרבה יותר על אולטרה ללא שום בעיה נערך 2016 בינואר 279 שנים על-ידי nargsi
פורסם 2016 בינואר 309 שנים מחבר ציטוט של DoGow מה הקשר בין משחקים אחרים למשחק הזה? שווה לנסות לעדכן דרייברים. שאין צוואר בקבוק שאמור להשפיע. הדרייברים עודכנו לפני השאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.