עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מחשב גיימינג שהרכבתי כולל ציוד היקפי ב4,329 שקל.

Featured Replies

פורסם

הרכבת מחשב:
[..] סט מקלדת ועכבר חוטי GENIUS KM-110X - כולל רוסית ₪64

מסך:
[..] SAMSUNG 22" S22C450M ₪798

מעבד:
[..] INTEL 4460 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪902

לוח אם:
[..] GIGABYTE GA-H81M-S2H ₪270

זיכרון:
[..] KINGSTON 8GB DDR3 1600 CL11 ₪203

כרטיס מסך:
[..] SAPPHIRE R9 380 NITRO 4GB OC GDDR5 - RETAIL ₪1205

צורב DVD:
[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪87

מארז:
[..] ANTEC GX300 + ANTEC HCG-520W ₪464

רמקולים ואוזניות:
[..] LOGITECH (2.0) Z120 ₪74

קרור למעבד:
[..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 GT REV.2 ₪61

דיסק קשיח:
[..] WD BLUE 1TB SATA3 ₪265

הרכבת מחשב:
[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,000 - חינם. ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4329

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il 
למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!
עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

אני צריך לדעת האם המחשב יפעיל משחקים חדשים כמו GTA V/BLACK OPS 3FAR CRY 4/assassin's creed syndicate וכו' כמו שצריך והאם כל החלקים מתאימים אחד לשני בלי צוואר בקבוק והאם הקירור מספיק טוב כדי שהמחשב לא ישרף. תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הכרטיס מסך הנ"ל ומקבילו הם לא מהכרטיסים המשתלמים בסביבה, אפשר לנסות לחזק את המערכת לטובת העניין אבל למען הסדר הטוב ראשית תענה על השאלון בנעוץ שנמצא בחוקי הפורום. 

פורסם

חסר לך קירור למעבד. אני חושב ששווה לוח עם 4 סלוטים לראם בשביל לשמור על אפיק שדרוג עתידי.

פורסם

@ar144

כל עוד אתה לא מצפה להגדרות ULTRA בכול הכותרים החדשים והתובעניים אלא מוכן להתפשר על הגדרות בינוניות עד גבוהות, כרטיס מסך יותר ממספיק. 

בנוגע לזכרון, לא יהיה שימוש ביותר מ-16GB גם אם יתפוצץ העולם, לכן אם לקחת עכשיו מודול אחד של 8GB, אין צורך ביותר משני חריצים. אם לוקחים 2*4 אז בהחלט כדאי לקחת לוח עם 4 חריצים. אני תמיד ממליץ לקחת שתיים - פשוט כי לדעתי זה יותר נוח ואין סיבה מספיק טובה לא לעשות את זה, אלא אם מנסים לחסוך כל שקל. אולם מבחינת ביצועים ההבדל זניח.

בכללי המפרט בסדר גמור, דבר יחיד שהייתי משנה בלי לחרוג מהתקציב זה מסך. בחרת במסך TN בעל פאנל פחות איכותי מפאנלי IPS. בדרך כלל הסיבה העיקרית (פרט למחיר) שבגללה בוחרים במסכי TN היא מהירות, אבל המסך שבחרת לא מהיר בכלל יחסית למסכי TN (מה שלא מפתיע, הרי מדובר במסך משרדי ולא מסך גיימינג). הייתי מחליף אותו למסך הזה - מסך PLS (הקבלה של SAMSUNG ל-IPS) שאפילו מהיר יותר ובעל נתונים טובים. החסרון היחיד שלו הוא העדר רמקולים, אבל מאחר ואתה קונה רמקולים חיצוניים, זה לא אמור להיות שיקול מבחינתך.

פורסם

^אפשר ליצור פה הרכב יותר חזק בתקציב, ועם כל זה שהכיוון פה ברור בכל זאת יש שאלון שצריך למלא ע"פ דרישות הפורום,

אם כל אחד יפתח שירשור ויזרוק מפרט ויכתוב שורה של אינפורמציה יהיה פה כיאוס גדול.

פורסם

תנסה להכניס 970 לתקציב של 4300 כולל ציוד היקפי? אז כבר תכניס גם SSD. אני אישת ארוץ לקנות מפרט כזה. :) טוב שלא נסחפת. שוב, מפרט טוב. הבחור מבקש חוות דעת. לא כזה קשה. ד"א, מחירים מפתיעים לטובה. היקרנים מ-IQPC כמעט השתוו לפלונטר וסטארט. שאפו.

פורסם

נו מה אתה בא להתחכם עכשיו? אפשר לסחוט משהו טוב יותר לגיימינג ואחרי מענה על השאלון כנדרש כי אני לא אתחיל עכשיו

לשאול מאה שאלות, אני גם אוכיח לך.

פורסם

סתם דוגמה בשביל שתראה איזה שטויות אתה מדבר לפעמים:

מעבד: 1159 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz + Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150
זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz
כרטיס מסך: 1520 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB 1076MHz Mini ITX
דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE
באנדל (מארז + ספק): 349 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 500W BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Intel Original Copper Base 95W
מסך מחשב: 649 ₪ - * מבצע * - BENQ 24'' GL2460HM 2MS HDMI

מחיר סופי: 4249 ₪ למזומן
 4333 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מעבד עדיף, לוח עדיף, GTX 970, מסך גדול יותר, מהיר יותר, אותו הפאנל ממילא.

אם אין לו כמה גרושים נוספים בשביל סט מתפרק וזוג טרנזיסטורים אז שאולי יוותר על הצורב כרגע, גם ככה

בספק אם באמת צריך אחד. או שיקנה ציוד היקפי מאלי אקספרס..

ד.א -  צריך מארז atx או לוח מיקרו לא מצליח לערוך כרגע בנייח רק דרך הנייד וזה לא נוח. 

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

כרטיס מסך חזק יותר, אבל רועש יותר וגם אחד שלא ממש ניתן להמהיר. מארז וספק הרבה פחות טובים ממה שבמפרט המקורי, וגם בלי ציוד היקפי - כלומר שוב, לא לגמרי לפי הדרישות. אני מניח שכל אחד והקטע שלו... ;)

דרך אגב, גם מסך ספק אם יותר טוב ממה שהצעתי (אולם עדיין יותר טוב ממה שבחר, ללא ספק). משום מה אני לא חושב שפאנל TN זול יהיה בעל INPUT LAG מינימלי כמו שהוא מבטיח.

אבל יש לי הצעה. לפני שנכנס לסיבוב חדש של מלחמת הקודש, בוא נשאל את פותח הדיון מה התקציב המקסימלי שלו. מי יודע, אולי הוא יפייס אותנו ונחיה באושר ועושר? 

@ar144

מה התקציב המקסימלי שלך? 

כרטיס מסך חזק יותר, אבל רועש יותר וגם אחד שלא ממש ניתן להמהיר. מארז וספק הרבה פחות טובים ממה שבמפרט המקורי, וגם בלי ציוד היקפי - כלומר שוב, לא לגמרי לפי הדרישות. אני מניח שכל אחד והקטע שלו... ;)

דרך אגב, גם מסך ספק אם יותר טוב ממה שהצעתי (אולם עדיין יותר טוב ממה שבחר, ללא ספק). משום מה אני לא חושב שפאנל TN זול יהיה בעל INPUT LAG מינימלי כמו שהוא מבטיח.

אבל יש לי הצעה. לפני שנכנס לסיבוב חדש של מלחמת הקודש, בוא נשאל את פותח הדיון מה התקציב המקסימלי שלו. מי יודע, אולי הוא יפייס אותנו ונחיה באושר ועושר? 

@ar144

מה התקציב המקסימלי שלך? 

פורסם

פתטי.. 

פורסם

מפי בן 10 זה נשמע כמו מחמאה. xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים