עבור לתוכן

שאלה בקשר לטלפון מעבודה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם זה טלפון חברה זה שייך להם נכון ? הם יכולים לחייב אותי על המכשיר כולו ? מה שהבנתי שאני משלם על המכשיר כל עוד הוא אצלי , העניין שהחברה " קונה " את הנייד אם כל אחד יחזיר את הנייד אחרי חודש מי ישלם עליו ? לא יודע צריך לבדוק את זה , אני לא חושב שהם יכולים לחייב אותי על מכשיר שאין לי בכלל קשר אל החברה ישירות " פלאפון " מי שקנה מהם את המכשיר זה חברת הליסינג .

למישהו יש נייד מהעבודה ? מישהו פה יודע אם ניתן להחזיר את הנייד בכל רגע נתון ? הפחד שלי שיש לו בעיה ב GPS וזה החלק הכי חשוב חוץ מזה בטריה מתחממת נורא מכשיר נכבה לפתע אלה המחלות שלו על פי מקורות ב  ZAP של גולשים , מקווה שלא אכלתי אותה .

בגלל שנייד הגיע " ערום " קניתי לו מגן מסך ב 40 וכיסוי אחורי ב 30 סה"כ 70 שקל זה לא החברה אמורה לספק ? יש ביטוח על המכשיר אבל אין מגן מסך / מגן אחורי ? לא מבין את זה 

פורסם

מה שאתה משלם שה שווי הטבת מס (בערך 40 שח) והשאר זה השתתפות שלך בעלות הקו (או בעצם הכל)

המכשיר שייך לחברה ובדרך כלל יש לו ביטוח. החברות לא אומרות על כל דבר "קורוזיה" כמו בביטוחים של הפרטיים. כך שאם אתה לא אחד כזה ששובר מכשירים כל הזמן, אתה בעצם לא צריך מגן.

לגבי הדברים שקראת בזאפ - אל תשים לב לזה. אם נתנו לך מכשיר חדש תהנה. G3 הוא בהחלט לא מכשיר גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים