עבור לתוכן

שאלה לגבי מחירים של ניידים

Featured Replies

פורסם

אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות,

נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, 

אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,

פורסם

בשביל תשובה מדוייקת כדאי שתמלאי את השאלון, באופן כללי 5,300 ש"ח,

ומעלה.

נערך על-ידי nachum37

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

בשביל תשובה מדוייקת כדאי שתמלא את השאלון, באופן כללי 5,300 ש"ח,

ומעלה.

אני מחפשת עד 1000 ש"ח, בוא נעזוב את כל מה שכתבתי, אני רק צריכה שיהיה לי את האופציה לעבוד עם תוכנות אדובי WIN64 ביט, יש לי גם דיסק קשיח חיצוני אז אם זה משנה משהו, חשוב לי רק שיעבוד טוב עם התוכנות האלה, יש לך המלצה?הצעה?

פורסם

1000 ש"ח זה כלום.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

1000 ש"ח זה כלום.

צריך מציאות בשביל זה אני שואלת, זה התקציב 

פורסם

את לא ריאלית. מחשב הכי מינימלי חדש עולה כ 1200 ש"ח, ואי אפשר לעבוד עליו על תוכנות אדובי מעבר ללפתוח אותן אפילו בצחוק. 

מחשב לעבודות קלות (בלבד, והוא לא מומלץ לז'אנר בשום צורה) יעלה 1500 מינימום, ומחשב מומלץ כ 5300 ומעלה. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

אפשר לקנות סוג של MICRO PC יד שנייה, יש כמה סבירים, אבל בתקציב הזה זה לא יתקרב למה שבקשת בהתחלה

פורסם

היא שאלה על נייחים. זה באמת לא בפורום הנכון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

היא שאלה על נייחים. זה באמת לא בפורום הנכון.

שאלתי על ניידים, לא על נייח

חברה שלי מצאה בזול ואין להם יותר בסטוק והיא עובדת עם התוכנות , בגלל זה חשבתי שתוכלו לייעץ 

אם יש לכם הפנייה גם ליד שנייה אשמח, 

אגב, אפשר להזמין בחו"ל במחירים יותר נמוכים, לכן כמו שכתבתי גם לינק מאמזון וכאלה יעזור

נערך על-ידי 34N1A1N79

פורסם
ציטוט של 34N1A1N79

שאלתי על ניידים, לא על נייח

כן התבלבלתי, התכוונתי ששאלת על ניידים למרות שזה פורום נייחים. 

כמה בזול חברה שלך מצאה? ואיזה מחשב מדובר?

שום מחשב, גם לא מחו"ל יהיה שווה יותר מדי לתוכנות אדובי ב 1000 ש"ח - 260$. מ 500$ ומעלה יש מה לדבר, רצוי 1000$.

נראה לי שיש פה חוסר תיאום כוונות רציני. מה אופי העבודה? מה את עושה? (גרפיקה, עריכת וידאו, עימוד?) מה גודל ממוצע לפרוייקט?

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים