פורסם 2004 באפריל 821 שנים הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS.הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות!לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת...מה נכון?איך אני יכול לדעת?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תבדוק בביוס ואז תדע מי מהם משקרת..אבך סתכל לפני שאתה עושה ריסט איזה טמפ' הציגה כל תוכנה כדי שתוכל לדעת
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר כבר בדקתי, וAIDA32 משקרת...הבעיה היא, שבמנוחה או מאמץ, הביוס מראה על כ50 מעלות...אפילו שהמחשב היה כבוי ואז הדלקתי, הוא ישר היה 50 מעלות...זה הגיוני?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים כן.. אצל כל מי שבדקתי זה ככההביוס הוא טיפה מעבר למנוחה..כמו שאמרתי קודם אבל אתה מתעקש לא להקשיב ליAIDA מורידה בערך 6 עד 12 מעלות בחלק מלוחות אסוס..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים זאת אומרת שהמעבד במצב מנוחה יהיה ב40 מעלותבמאמץ 55 מעלותשתיהיה בביוס המעבד יהיה בערך ב43-44 מעלותהביוס לא מאמץ את המעבד, אבל הוא גם לא לגמרי במצב מנוחה\רגיעה\לא עושה כלום... איך שתקרא לזה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר זאת אומרת שהמעבד במצב מנוחה יהיה ב40 מעלותבמאמץ 55 מעלותשתיהיה בביוס המעבד יהיה בערך ב43-44 מעלותהביוס לא מאמץ את המעבד, אבל הוא גם לא לגמרי במצב מנוחה\רגיעה\לא עושה כלום... איך שתקרא לזהלא הבנת...אמרתי שבין אם אני מסתכל בביוס ברגע שהדלקתי את המחשב לאחר שהוא נח כל הלילה, לבין שאני מסתכל בביוס אחרי שעשיתי ריסט באמצע איזה משחק כבד עתיר גרפיקה, הטמפרטורה תהיה זהה פלוס-מינוס 5 מעלות...דרך אגב...הורדתי עוד 3 תוכנות (EVEREST, SPEEDFAN וMBPROBE) וכולם מראות תוצאות זהות לאילו של AIDA...גם הם מזייפות?משהו נראה לי פישי...יש לציין שהחלפתי משחה תרמית, ולפני ההחלפה, הטמפרטורות של AIDA ושל הביוס היו תואמות...מה פתאום עכשיו הם לא?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תראה אחי אני יגיד לך מהניסיון שליהטמפרטורה מתיצבת ב5-10 שניותאם שיחקת משחק כבד ועשית ריסט, עד שהוא יגיע לביוס הוא יתקרראם רק עכשיו הדלקת את המחשב, אז כמובן שהמעבד היה קרהטמפרטורה היא בדרך כלל אפקטיבית למאמץ שהמעבד עושה באותו רגע בלי תלות גדולה במה היה לפני כמה שניותבניסיונות שאני עשיתי חלק מהלוחות של אסוס למעבדי פנטיום 4 מהסדרה החדשה יותר (ליבת נורט'ווד כמו שלנו)הASUS PC PROB אחת התוכנות היחידות שקוראות טמפרטורה כמו שצריך - באימות של סנסור חיצוני שמתחבר לפאנל בקרה של VANTECלאומת זאת כל מיני תוכנות לא מראות טמפרטורה בכלל או מזייפותהAIDA מזייפת כמו שאמרתי בערך ב10 טמפרטורות פחות..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר תוכל גם, בבקשה, לבדוק על הלוח שלך?פשוט יש לנו אותו לוח, אך תוכל לראות אם התוכנות שציינתי לעיל מזייפות גם אצלך?אני אודה לך אם תחזור אלי עם תשובה!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים יש לנו לוח קצת שונה אחי מערכת שבבים אחרת ותמיכה אחרת במעבדיםבכל מקרה התוכנות האלה אצלי חלק לא מראות בכלל חלק מזייפותהתוכנה הכי אמינה היתה ASUS PC PROB ועוד תוכנה אחת לא כל כך מוכרת שהמליצו לי עליה..הכל נבדק ואומת ע"י סנסור של VANTEC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.