פורסם 2016 בינואר 189 שנים אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק
פורסם 2016 בינואר 249 שנים מחבר עכשיו השאלה מה כדאי? איך הייתם מעדיפים לשחק בסימולטור נהיגה, עם מסך טלוויזיה או עם מסך מחשב ? הגה לוג'יטק G29 כבר רכשתי, עכשיו אני מתחיל לתכנן את עמדת הנהיגה.
פורסם 2016 בינואר 249 שנים בעיקרון רוב האנשים יעדיפו את המסך הגדול יותר למשחקים כי זה יותר מרשים וחווייתי. מה שצריך רק לוודא זה שלא תהיה קרוב מדי למסך הגדול עד שתראה את הפיקסלים כי זה כבר יפריע.
פורסם 2016 בינואר 249 שנים ציטוט של shmulik_miata עכשיו השאלה מה כדאי? איך הייתם מעדיפים לשחק בסימולטור נהיגה, עם מסך טלוויזיה או עם מסך מחשב ? הגה לוג'יטק G29 כבר רכשתי, עכשיו אני מתחיל לתכנן את עמדת הנהיגה. אם אתה לוקח טלוויזיה איכותית מאוד זה יעלה לך כמו מסך. קח בחשבון שטלוויזיה מתוכננת קח שאתה תצפה בה ממרחק של מטר או שניים ומסך מחשב לדוגמא מתוכנן למרחק של 50-60 סנטימטר כך שצפיפות הפיקסלים של מסך מחשב גבוהה יותר. כמו כן, מסך טלוויזיה יהיה עבה בצורה ניכרת בשל העובדה שיש לו רמקולים.
פורסם 2016 בינואר 249 שנים מחבר אז נניח ואני אבחר ללכת על מסך מחשב שהוא 1920x1080, האם אני אוכל להעביר את חלון המשחק בלי בעיה למסך הזה ולהגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו על המסך הזה מבלי שמשהו ישתבש במסך השני שהוא 4K ? נערך 2016 בינואר 249 שנים על-ידי shmulik_miata כפולה
פורסם 2016 בינואר 249 שנים כן, אתה יכול אבל אני לא יודע כמה המסך של ה4K יעמיס על כרטיס המסך במחשב (גם מסך FHD במשחק וגם דסקטופ ב4K במקביל עלול להיות קצת כבד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.