פורסם 2004 באפריל 821 שנים בין הספק לסידי אתה יכול לעשות חור בקוטר 78 מ"מ ו4 חורים להכניס מאורראם יש לך מקום אתה יכול לעשות קוטר 118 יהיה מצויין (לי לא היה מקום..)
פורסם 2004 באפריל 821 שנים עם אגרוף, רק תתכונן לכמה שבועות של גלי כאב עוברים ושבים...עכשיו ברצינותעם כל דבר שיעשה לך חור! דרמל הכי מומלץ אבל לא לכולם יש כי זה כלי לא כל כך זולהכי כיף קל יפה מסודר ולא עולה הרבה זה ראש למקדחה- "מקדח כוס" למתכת.. תבדוק טוב שהוא לא מוכר לך לעץ כי זה לא יסתדר כמו שאתה בטח מדמיין..דרך אגב אם אתה כבר עושה חור בגג ואין לך חלון במארז מומלץ לעשות גם מול המעבד בדלת
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר דרך אגב יש לי במארז בכול צד חורים קטנים כעלה מוצב כזה זה כבר בוא נגיד עושה קצט יברור ואני היום שאבא שלי יחזור אנייקנה עוד מאורר אחד מהחורה ועוד אחד לגג
פורסם 2004 באפריל 821 שנים לא כל כך הבנתי את ההודעה האחרונה שלך היא לא ממש ברורה אבל בוא תסביר לי איפה כל מאורר אצלך ממוקם ולאיזה כיוון מכניס את האוויר (פנימה\החוצה)תשתדל לדבר בקיצור שיהיה מובן כמו (מקדימה מכניס אוויר, מאחורה מוציא)אל תחשיב את המאורר של המעבד ואת המאורר העליון של הספק כח..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר טוב אז יש לי מאורר אחורי שהוא מכניס אווירוהקידמי גם מכניס ויש לי על הספק מאורר שבחוץ וגם עוד מאוור שנימצא בטוח המארז יענו הוא על הספק כי הספק שלי הוא 500
פורסם 2004 באפריל 821 שנים טוב אז יש לך מאורר על הספק מלמטה ששואב לך אוויר חם מהמעבד, זה נחמד מאודיש לך מאורר מאחורה שכדאי מאוד שיוציא אוויר ולא יכניסיש לך מאורר מקדימה שמכניס אוויר וזה טובמומלץ להוסיף מאורר בדלת שיכניס אוויר, ומאורר בגג שיוציא אוויר חם שעולה למעלהוזאת סירקולציה טובה ואתה יכול להסתדר איתה אחלה.. רק שאתה צריך להשקיע פה עבודה לעשות 2 חורים בפחאתה יכול לקרוא שתי מדריכים שיעזרו לךסידור מאוררים במארזיצירת חורים בפח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.