פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אוקי אז ככה אל תצפה שהטמפרטורות יעלו לךמ2.4 ל 3.288 הטמפרטורות עלו לי בבקושי 4 מעלותהטמפרטורה תקפוץ יותר שתעלה את המתחחשוב שתשמור יותר על היציבות מאשר על הטמפרטורה..איך אני שומר על היציבותועוד דבר אני מישתמש ב asus probe כדי ליבדוק את הטמפרטורה איך אני בודק שם את הטמפרטורה של ה דיסק קשיח ואים איפשר איך אני בודק שם את היציבות ואיםל אז איך אני ביכלל בודק את היציבות!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תוריד פריים95 ממדור ההורדות באתר ותריץ אותה לאיזה 6 שעות.. אם היא ממשיכה לעבוד בלי להיקטע באמצע סימן שהמחשב שלך יציב ואתה יכול להמשיך לעלות את הבאס.. אם לא, תתחיל לשנות תיזמנוים לעלות מתחים וכו'
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הסברתי בהודעה הראשונה אתה מוריד תוכנה בשם PRIME95 ממדור ההורדות ומריץ אותה 4-6 שעות אם המחשב בזמן הזה לא נתקע או עושה ריסט אתה יציבבשביל לקצר תהליכים אני ממליץ שתבדוק יציבות שתגיע בערך ל 2700 כי לא נראה לי ש 300 מגהרץ זה מה שיערער את המעבד שלךעד ה2700 תעשה בשלבים שאמרתי לך, לאט לאט ובזהירות תגשש קצת בוינדוס תפעיל קצת תוכנות לראות שאין בעיות..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אני חיפשתי לא מצאתי מה שאתם אומרים אתם יכולים לתת לינק בבקשהודרך אגב איך אני מעלה מטח אני לא יודע יעל מה אתם מדברים אנייודע שהספק שלי זה 500 ספק חדש קניתי לפני חודש מבינים אז בבקשה תנו לי לינקוגם העלתי את זה עכשיו ל 2.61עוד איזה 20 דקות אני יעלה את זה ל 2.70
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תראה אחי בוא נלך צעד צעד, נגיע לגשר ואז נעבור אותו.. או במקרה שלנו נגיע לאי יציבות ואז נתגבר עליהשתגיע למצב שבדקת יציבות והמחשב לא שרד את ה6 שעות אז נראה מה אפשר לעשותהאופציות הם באמת לשנות תזמונים לזכרונות מה שאומר שהם לא יעבדו באותו באס כמו המעבד אם הם מגבילים אותך ולא יכולים לעבוד כמוהואו להעלות קצת מתח למעבד נגיד ואתה ב 1.5 אתה יכול להעלות ל 1.65 וזה יעזור לו להתיצב
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תכתוב סתם שטויות נגיד יוזר blablaisraelסיסמא תקליד כמו שצריך סתם אחת תבחרבמחשב תכתוב 2400מגהרץ כמובן פנטיום4 תשאיר את כל השאר כמו שהוא אני לא נגעתי ביותר מידי
פורסם 2004 באפריל 821 שנים חמוד שלי אתה צריך להתחיל להשתמש יותר בחיפוש ענו על זה מאה פעם וגם אניאתה הולך ל test בתפריט ובוחר STOPאחרי זה הולך ל options בתפריט ובוחר turtle test (לא זוכר איך כותבים אבל אין עוד דברים דומים לא תתבלבל)זה סתם יריץ לך שורות שורות בערך כל שורה לוקחת חצי דקה - דקהתן לזה לרוץ 4-6 שעות בנתיים תשים בצד את הPC PROB לראות שהטמפרטורות לא יקפצו לך לשמיים
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר טוב תודה על העזרה אח שלי אתה ממש תותח רק דבר אחרון תגיד כמה מקסימום הטמפרטורה צריך לעלות שאני ידע
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אממממממממממ לא כדאי שיעבור את ה52-53זאת טמפרטורה גבוהה אבל אני לוקח בחשבון שיש לך סינק רגיל וזרימת אויר סבירה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר מה זה ביכלל סינקותגיד לי איך אני מסדר את המאוררים שהזרימה תייתיה טובה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים סינק - היטסינק = לוח קירורHSF = היטסינק + פאן - לוח קירור ומאורר..שאומרים סינק מתכוונים בדרך כלל למאורר שיש לך על המעבדזרימת אוויר טובה קשורה לגודל המארז\צורת הבניה של המארז\המאוררים שיש לך שםזרימה אולטימטיבית זה בדרך כלל 1-2 מאוררים מקדימה מכניסים אוויר1-2 מאוררים מאחורה מוציאים אוירמאורר בגג מוציא אווירומאורר בדלת מכניס אוויראני עם מאורר אחד מקדימה, מאורר אחד מאחורה, ואחד בגגמאוררי SFII שזה Smart Fan גירסא 2 של חברת Tt- ThermalTakeאלה מאוררים שנחשבים חזקים ועושים עבודה טובה בהרבה ממאוררים ג'נריים - רגילים בלי חברה שעולים 15-25 שקל..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר איפה יש מקום בגג למאברראני עכשיו ילך ליקנות מאורר יש לי 50 שקל אני יקנה אחד לגג טוב רק איפה אני שם אותו או שאני מדביק אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.