עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב אודיו עד 6500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 חשוב מאד - כדי שרעש לא יכנס להקלטות - שיהיה שקט ככל האפשר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?win7 pro(לא סגור על זה לגמרי)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חיבור FireWire

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש צורך בשתי הארד דיסקים - 1.דיסק קשיח SSD לפחות 256GB 

2.SATA3 לפחות 1-2T

אני לא כזה מבין גדול במחשבים אז אם יש לכם משהו לחדש לי אני אשמח 

תודה רבה!

פורסם

כמה שידוע לי בכל הנוגע לקיובייס, בעבר היה מומלץ שלא להשתמש ב Hyper-threading מכוון שזה

היה גורם לבעיות כאלו ואחרות, העניין הזה אפילו רשום שחור על גבי לבן באתר הרישמי, העניין הוא

שזה רשום עד כמה שאני זוכר כבר לא מעט זמן, ולהבנתי כבר הגרסאות התעדכנו וכיום אנשים מדווחים

על שיפור של עד 25 אחוז עם HT, שזה המון בכל מה שקשור לטובת עבודה\פרנסה. במקרה כזה אני

פחות נוטה להסתכל על המחיר, מכוון שבכל הקשור לעבודה זמן זה כסף, ובנוסף ישנו הצורך למערכת כמה שיותר

ארוכת תווך.

לכן אני נוטה ללכת על מעבד CORE I7, האמנם אפשר גם לקבל ביצועים טובים עם מעבד I5

אך כאמור על פי מה שאני מבין יכולות HT יועילו פה.

מעבר לזה אני לא רואה סיבה למשהו מעבר לליבה הגראפית המובנית, ישנה תמיכה בריבוי מסכים (3 יציאות) שאחד

מהם (HDMI) תומך גם ב-4K. (אני במקרה עם המעבד הנ"ל עובד כרגע על המובנה ב-4K אז אני יודע שזה עובד כראוי)

זה בכל מקרה משהו שתוכל להוסיף בכל שלב אם תרצה.

לא זוכר מתי שמעתי בפעם האחרונה דרישה לחיבור firewire, אבל זה משהו שתוכל לקבל בעזרת כרטיס firewire

דרך חיבור ה- PCI, זה לא מצרך נדיר אפשר למצוא בקלות, זה עולה משהו כמו 30~50 שקלים.

יש בלוח מספר חיבורי PCI בסוגים שונים כך שלא תיהיה בעיה.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1590 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 539 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-HD3 (DDR4) S1151
זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)
דיסק קשיח: 1790 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 1T SATA III
דיסק קשיח: 370 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE
מארז: 630 ₪ - Nanoxia Deep Silence 1 Black
ספק כוח: 590 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 660W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

מחיר סופי: 6197 ₪ למזומן
 6320 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

זה לא ממש מפרט עם רכיבים שיהיו מומלצים בהרבה מקרים, מכוון שזה לצורכי פרנסה והתקציב מאפשר

אז לא ממש חסכתי במשהו, אז מה יש לנו פה:

1. מארז - ננוקסיה 1 מהמארזים השקטים בשוק, כולל ספוג לבידוד רעשים בוויברציות בדלתות, ואיכות חומרים 

מעולה, אופציה נוספת היא ללכת על הפראקטל R5, מארז עם נתונים דומים ובאותו קטוגריית המחיר.

2. ספק - אם כי מדובר בספק פריומיום ברמות הכי גבוהות שיש, אני אמליץ עליו רק לעיתים נדירות כי הוא לא

משתלם ובתכלס לרוב אין צורך בתוספת הכסף בעבור ספק שכזה, במקרה הזה הוא יועיל בשני מקרים חשובים, האחת

היא אמינות מירבית, מכוון שמדובר בכל זאת בצרכי עבודה ופרנסה, שתיים מכוון שלסדרת הספקים הזו ישנו כפתור

הייבריד בחלקו האחורי של הספק, מה שאומר שכפתור זה לחוץ במצב הייבריד, המאוורר לא יסתובב, מה שאומר עוד

קצת פחות רעש. אפשר לומר שעם צריכת המערכת הזו לא תיהיה למאוורר סיבה לפעול מכוון שהספק לא ממש יתאמץ.

אני מעריך את רמת "השקט" פה באיזור ה-9, משמע מערכת סופר שקטה שאתה לא אמור להרגיש כלל בזמן עבודה.

3. SSD - אחד הדברים החשובים ביותר במערכת הזו ויעזור מאוד למנוע צווארי בקבוק כתוצאה מכונן מכאני יחסית איטי,

בנוסף לזה שאני מניח שתעבוד עם קבצים גדולים למדי, בחרתי באחד בנפח ענק שגם יהיה מהיר בטירוף, לצד קשיח

שישמש לאיחסון במידה ויהיה הצורך, אם אתה חושב שהעלות של הכונן מוגזמת, אתה תמיד יכול ללכת על אחד של -500GB

ולחסוך בערך חצי מהסכום.

4. מעבד\לוח\זכרונות - כמו שציינתי תחילה מעבד I7 מהדור האחרון (סקיילייק), זכרונות בכמות שתיהיה לדעתי די והותר

לשימושים, אך אפשר תמיד להוסיף במקרה הצורך, לוח שבגדול לא אמור להיות חסר בו כלום לדרישות (חוץ מ-FW) אבל אין

הרבה מה לעשות כנגד תקן מיושן שלא משולב כבר בלוחות מודרניים, כמו שאמרתי ניתן למצוא בלי בעיה כרטיס FW שיתחבר

לחריץ ה-PCI בלוח.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

כמה שידוע לי בכל הנוגע לקיובייס, בעבר היה מומלץ שלא להשתמש ב Hyper-threading מכוון שזה

היה גורם לבעיות כאלו ואחרות, העניין הזה אפילו רשום שחור על גבי לבן באתר הרישמי, העניין הוא

שזה רשום עד כמה שאני זוכר כבר לא מעט זמן, ולהבנתי כבר הגרסאות התעדכנו וכיום אנשים מדווחים

על שיפור של עד 25 אחוז עם HT, שזה המון בכל מה שקשור לטובת עבודה\פרנסה. במקרה כזה אני

פחות נוטה להסתכל על המחיר, מכוון שבכל הקשור לעבודה זמן זה כסף, ובנוסף ישנו הצורך למערכת כמה שיותר

ארוכת תווך.

לכן אני נוטה ללכת על מעבד CORE I7, האמנם אפשר גם לקבל ביצועים טובים עם מעבד I5

אך כאמור על פי מה שאני מבין יכולות HT יועילו פה.

מעבר לזה אני לא רואה סיבה למשהו מעבר לליבה הגראפית המובנית, ישנה תמיכה בריבוי מסכים (3 יציאות) שאחד

מהם (HDMI) תומך גם ב-4K. (אני במקרה עם המעבד הנ"ל עובד כרגע על המובנה ב-4K אז אני יודע שזה עובד כראוי)

זה בכל מקרה משהו שתוכל להוסיף בכל שלב אם תרצה.

לא זוכר מתי שמעתי בפעם האחרונה דרישה לחיבור firewire, אבל זה משהו שתוכל לקבל בעזרת כרטיס firewire

דרך חיבור ה- PCI, זה לא מצרך נדיר אפשר למצוא בקלות, זה עולה משהו כמו 30~50 שקלים.

יש בלוח מספר חיבורי PCI בסוגים שונים כך שלא תיהיה בעיה.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1590 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 539 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-HD3 (DDR4) S1151
זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)
דיסק קשיח: 1790 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 1T SATA III
דיסק קשיח: 370 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE
מארז: 630 ₪ - Nanoxia Deep Silence 1 Black
ספק כוח: 590 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 660W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

מחיר סופי: 6197 ₪ למזומן
 6320 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

זה לא ממש מפרט עם רכיבים שיהיו מומלצים בהרבה מקרים, מכוון שזה לצורכי פרנסה והתקציב מאפשר

אז לא ממש חסכתי במשהו, אז מה יש לנו פה:

1. מארז - ננוקסיה 1 מהמארזים השקטים בשוק, כולל ספוג לבידוד רעשים בוויברציות בדלתות, ואיכות חומרים 

מעולה, אופציה נוספת היא ללכת על הפראקטל R5, מארז עם נתונים דומים ובאותו קטוגריית המחיר.

2. ספק - אם כי מדובר בספק פריומיום ברמות הכי גבוהות שיש, אני אמליץ עליו רק לעיתים נדירות כי הוא לא

משתלם ובתכלס לרוב אין צורך בתוספת הכסף בעבור ספק שכזה, במקרה הזה הוא יועיל בשני מקרים חשובים, האחת

היא אמינות מירבית, מכוון שמדובר בכל זאת בצרכי עבודה ופרנסה, שתיים מכוון שלסדרת הספקים הזו ישנו כפתור

הייבריד בחלקו האחורי של הספק, מה שאומר שכפתור זה לחוץ במצב הייבריד, המאוורר לא יסתובב, מה שאומר עוד

קצת פחות רעש. אפשר לומר שעם צריכת המערכת הזו לא תיהיה למאוורר סיבה לפעול מכוון שהספק לא ממש יתאמץ.

אני מעריך את רמת "השקט" פה באיזור ה-9, משמע מערכת סופר שקטה שאתה לא אמור להרגיש כלל בזמן עבודה.

3. SSD - אחד הדברים החשובים ביותר במערכת הזו ויעזור מאוד למנוע צווארי בקבוק כתוצאה מכונן מכאני יחסית איטי,

בנוסף לזה שאני מניח שתעבוד עם קבצים גדולים למדי, בחרתי באחד בנפח ענק שגם יהיה מהיר בטירוף, לצד קשיח

שישמש לאיחסון במידה ויהיה הצורך, אם אתה חושב שהעלות של הכונן מוגזמת, אתה תמיד יכול ללכת על אחד של -500GB

ולחסוך בערך חצי מהסכום.

4. מעבד\לוח\זכרונות - כמו שציינתי תחילה מעבד I7 מהדור האחרון (סקיילייק), זכרונות בכמות שתיהיה לדעתי די והותר

לשימושים, אך אפשר תמיד להוסיף במקרה הצורך, לוח שבגדול לא אמור להיות חסר בו כלום לדרישות (חוץ מ-FW) אבל אין

הרבה מה לעשות כנגד תקן מיושן שלא משולב כבר בלוחות מודרניים, כמו שאמרתי ניתן למצוא בלי בעיה כרטיס FW שיתחבר

לחריץ ה-PCI בלוח.

תודה רבה עזרת לי מאד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים