עבור לתוכן

איך גורמים ל Lollipop -לשמור קבצים לתוך Micro SD Card? +שאלת ROOT למכשיר OnePlus X

Featured Replies

פורסם

היי חברים.
לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB!
אממה?
פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא:
-רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול.

-רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול.

-רוצה שתיקיית ה Downloads  תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול.

קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון.

חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך שמירת הקבצים ובכך מעבירים אותם למחיצה שעל כרטיס ה- 128GB.
אז האם ישנה דרך אחרת לעשות זאת מבלי לעשות ROOT למכשיר?
ובמידה ולא- האם יש כאן מישהו שמוכן לעשות ROOT בתשלום? אין לי מושג איך ואני לא רוצה להפוך ת'מכשיר שלי ל BRICK.

אשמח לעזרה,

תודה! ^_^

פורסם

כשאתה נכנס לapp info בהגדרות, אין לך אפשרות להעביר לsd card?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של omrij

כשאתה נכנס לapp info בהגדרות, אין לך אפשרות להעביר לsd card?

תודה על התגובה, אחי.
באפליקציות מסויימות זה כן מאפשר להעביר ת'אפליקציה ל- SD CARD, אבל אינני מעוניין להעביר את כל האפליקציה לשם. רק את הקבצים הנשמרים דרכה.
אני צריך למצוא סידור כלשהו לכך, אחרת שטח האכסון שהגיע עם הטלפון עצמו פשוט ייחנק [16GB].

שמעתי שב Marshmallow- אם אתה מכניס כרטיס SD הוא שואל אותך אם אתה רוצה להתייחס אליו כחלק משטח האכסון של המכשיר עצמו, ואז אמנם כל המידע שם הופך למוצפן [שזה הפאק בזה], אבל במקום 16 ג'יגה- יש לך פתאום 144GB שזה מעולה!
לא יודע אם זה באמת נכון, אך בכל מקרה זה לא רלוונטי לצערי הרב למה יש לי Lollipop 5.1.1 שהגיע עם ה OnePlus X.

פורסם
  • מחבר

יש מושיע בסדום?...
אף אחד פה לא נתקל בבעיה הזו אצלו?

אולי זה הפורום הלא נכון לשאול ת'שאלה הטכנית הזו?
...

פורסם

נסה בפורום iandroid

פורסם
  • מחבר
ציטוט של tomegozi12

נסה בפורום iandroid

תודה רבה על הטיפ אחי!
אבדוק ת'פורום הזה עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים