עבור לתוכן

קאטאליסט 4.4 שוחררו...

Featured Replies

פורסם

תודה על העידכון.

אבל רציתי לדעת אם יש תיקון לבאגים בבאטלפילד החדש?

פורסם

יופי שנזכרו עם הדמו של הפאר קריי

פורסם

חבל רק שהם לא שיפרו ביצועים אלא רק תיקונים לבאגים

פורסם

דייייייייי!!!!!!!! אי אפשר איתם, אתה לא מספיק להתקין גרסה אחת כבר יוצאת אחרת. איזה מעצבנים!!! שיוציאו כל כמה זמן גרסה אם תיקונים ושיפורים כמו שצריך... >:(

פורסם

דייייייייי!!!!!!!! אי אפשר איתם, אתה לא מספיק להתקין גרסה אחת כבר יוצאת אחרת. איזה מעצבנים!!! שיוציאו כל כמה זמן גרסה אם תיקונים ושיפורים כמו שצריך... >:(

לא יודע מה איתך, אבל עלי זה לא מקובל לחכות "כל כמה זמן" עד שבאגים גראפיים במשחקים יתוקנו.

פורסם

תודה על העידכון....

אני אישית יחכה לאומגה...

פורסם
  • מחבר

פחחחחחח, אין בעיה, תסתכל על Nvidia ותשווה... :lol:

אני מהלל ומשבח את ATI על כל ריליס כזה.

פורסם

פחחחחחח, אין בעיה, תסתכל על Nvidia ותשווה... :lol:

אני מהלל ומשבח את ATI על כל ריליס כזה.

טוב מאוד שNvidia כל שניה מוציאה סט דרייברים אולי זה מעיק קצת שצריך להתקין כל הזמן אבל בסופו של דבר הם מראים

שיפור ביצועים בכל סט שיוצא ותיקוני באגים... אישית אני מעדיף את הדרך הזאת ולא של ATI שכל חודשיים מוציאים סט..

פורסם
Conclusion Catalyst 4.4 Direct3D

bugfixes 0 to 8% slower than the Catalyst 4.3

Conclusion Catalyst 4.4 OpenGL

bugfixes 0 to 3% slower than the Catalyst 4.3

good Call of Duty performance

בשביל ביצועים לא שווה להתקין, בשביל תיקון באגים אולי אם יש לכם בעיות.

חבל שATI לא הוציאו גרסה שמשפרת גם בביצועים, אם זכור לי נכון גם 4.3 לא היה שיפור בביצועים... נכון SALIMAN ;).

גם אני סבלתי מבעיית יציבות עם גרסת 3.2 או 3.3 רק כאשר קניתי את הכרטיס היו הרבה שינויים לטובה שהתקנתי 3.9 אבל להוציא כל כמה זמן גרסה חדשה שמתקנת באגים אני לא רואה את NVIDIA כולכך בעסק של תיקון באגים, נו טוב מי שסובל מבעיית באגים אז בטח כל יציאה שלגרסה חדשה זאת סיבה לחגיגה אצלו.

נ.ב שיחקתי בערך בכל המשחקים שתוקנו בהם הבאגים (ב4.4) עם 4.3 ולא כולכך הפריע לי, כי לא ידעתי מה הבעייה.

פורסם

כמו שאמר פה כבר מישהו...נחכה לאומגה אולי הם יתנו לנו גם שיפור קצת בביצועים בנוסף לתיקוני באגים...

We'll See..... ;)

פורסם

טוב מאוד שNvidia כל שניה מוציאה סט דרייברים אולי זה מעיק קצת שצריך להתקין כל הזמן אבל בסופו של דבר הם מראים

שיפור ביצועים בכל סט שיוצא ותיקוני באגים... אישית אני מעדיף את הדרך הזאת ולא של ATI שכל חודשיים מוציאים סט..

המציאות היא דווקא ההפך...

ATI מוציאה כל חודש או פחות סט דרייבירם חדש.

NVIDIA אולי בזמן האחרון השתפרה, אבל אני זוכר שעד לפני כמה סטים, הייתה תקופה יבשה של כמה חודשים בלי עדכון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים