עבור לתוכן

שאלות לגבי asus UX305

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם

asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע

הדרישות שלי מהמחשב - 
אני סטודנט וצלם

סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד
זיכרון - 8 ג'יגה ראם

הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd

מסך - פאנל IPS מדוייק

מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד

משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי

מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם

יש שני דגמים של אסוס שחשבתי עליהם 

http://ksp.co.il/?select=.2785..2183..347.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29473&txt_search=ux305&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://ksp.co.il/?select=.2785..2183..347.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29475&txt_search=ux305&buy=&minprice=0&maxprice=0

ראיתי ביקורות מסויימות שאומרות על המעבר core m מהדור הקודם שבדקו אותו עם עריכה בלייטרום והוא תפקד בסדר גמור, אבל אני עדיין לא בטוח לגביו

תודה רבה ואשמח לעצתכם ועזרתכם

פורסם

הדגם השני (עם מעבד Core i) מוצלח ויתאים לדרישות. חפש את הגרסה עם מסך FHD (לא טאצ, גימור מט), ותוכל לחסוך עוד קצת. אין צורך ברז' גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, כן הUHD באמת מיותר לי, וגם הטאץ' לא קריטי בכלל וחוסך לי כסף

הcore m יצליח לעמוד בזה או שהפער ממש רציני שלא מומלץ כבר להתפשר?

עריכה: ניסיתי קצת להסתכל לא מצאתי גרסת I5 שהיא לא QHD, אלא רק בדגם אחר ux303
רק מחזק את השאלה שלי לגבי המעבד 

נערך על-ידי Duckion

פורסם

צודק, פספסתי שניה שמדובר ב 305 ("15.6) ולא ב 303 ("13.3). אכן אין 305 עם FHD, ובגודל כזה UHD אינו נורא, רק חבל שאינו מט, כמדומני.

לדעתי אם השימושים שלך עולים ולו בטיפה על גלישה סתמית ויישומים משרדיים (וכפי שנשמע הם יותר מזה) אל תקח את המעבד הזה, משום שזו בדיוק הבעיה שלו, מהיר ברוב הזמן ואיטי מאוד בחלק מהזמן. כלומר, אם מדי פעם תעמיס עליו סביר שזהו הזמן בו תתקל במגבלותיו. 

פורסם
  • מחבר

כמה זה מפריע רזולוציית UHD במסך 13.3? 
כי המחשב UX305 הוא לא 15.6 אלא 13.3 ואני מפחד שזה יהיה יותר חסרון מייתרון

פורסם

הביקורות על המחשב הזה טוענות שהמסך שלו בינוני וצבעים לא מדויקים בכלל

קחאת זה בחשבון עבור השימושים שלך

פורסם

שטויות במיץ. מסך מצויין.

יש כל מיני הבדלים במסכים שמגיעים עם המכשיר, בגדול כולם טובים, התלונה היחידה היא כיסוי לא מושלם של sRGB שפוגע מעט בדיוק הצבעים. לא יותר מזה.

נערך על-ידי nachum37

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות והתגובות
בעיקרון אני יודע שהמסכים של אסוס בדרך כלל מאוד מדוייקים מבחינת הצבעים וזה דבר שחשוב לי כי אני רוצה לעבוד מעט על תמונות במחשב הזה

מביקורות שראיתי התלונה היחידה על המסך הייתה העומק של השחור, יש עוד בעיות עם המסך או שזה באמת הבעיה שלו? 

נערך על-ידי Duckion

פורסם

תחפש ביקורות ב Notebookcheck לפני הקניה על הדגם המדויק, יש שם פירוט טוב על המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים