עבור לתוכן

בדיחה חדשה של הדובים !

Featured Replies

פורסם

הודעה מהאתר שלהם -

"מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו

בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. "

אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ?

המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

פורסם

הם חושבים שהם מנהלים שוק, להתמקח על מרבה המחיר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

;D ;D

פורסם

אני חושב דווקא שהם צודקים שהם עושים את זה

הרי אי אפשר להתקשר כל דקה במשך 24 שעות

לספק לשאול אם המחיר השתנה

פורסם

למה סתם לחפש ? אתה בקטע של "כולם הביאו בידחות על פנדה וואלה גם אני אביא"? זה ממש לא בדיחה מה שהביאת, אלא באמת מעשה נבון. הם אומרים לך בבירור שיש כל הזמן עליה במחיר ואי אפשר לעדכן את האתר כל שניה אז הם אומרים לך בשביל שלא יהיו הפתעות להתקשר לחנות, מה הבעיה כאן ? :-\

פורסם

סתם נובים זה פעם אחרונה!@$ שני עושה איתם עסקים

תראו מה זה הזמני ב27 במרץ מארז חדש וכול הזמן סיפורים "המארז לא זמין"

"אנחנו מזימינים אותו מחול" ואז הם אורמים לי שהוא גם לא זמין בחול קיצר ביקשתי מארז אחר של רדיקמס אז אם אומרים לי כול הכבוד שאתה בוחר את כול המארזים שלא זמינים

פורסם
  • מחבר

Bug2000 - מה הקשר ?

ולזיגזג או ללמיר או ל PCH אין עליות מחירים ? הם לא מושפעים מהעליית מחירים ? למה רק בפנדה יש עליית מחירים ? למה רק בפנדה יש את ההודעה הזאת ?

כולם קונים פחות או יותר את אותה סחורה מאותם יבואנים - אבל יש חנויות שבאות לקראת הלקוח ורושמות מחירים נכונים ומעודכנים ומעדכנות את המלאי בזמן - ויש חנויות כמו שכתבו פה - שוק !

ואתה באמת חושב שהמחירים עולים כל שנייה ? מה, מישהו יושב שם ליד הטלפון וצועק למוכרים האחרים -

"סמסונג עלה 1.5%, קורסאייר 0.8%, רגע - מושקין ירד 2% .... " ?!

מקבלים פעם ביום - יומיים מחירון מעודכן מהיבואן ומעדכנים .... - לא מסובך .....

פורסם

רוב החנויות עובדות בשינוי מחירים שבועי או חודשי (במיוחד הרשתות הגבוהות)

אז ככה שעליה של שמינית סנט בדולר לא משפיעה על המחיר המיידי של המוצר.

צריך להיות להם איש בבורסה שיעדכן את הערך של המטבעות בכל רגע נתון מרגע הפתיחה ועד סיום המסחר.

פורסם

הודעה מהאתר שלהם -

"מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו

בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. "

אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ?

המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

לפחות במקרה שלי הם אכלו אותה

ראיתי שני זיכרונות של קינגסטון במחיר אטרקטיבי

הזמנתי וקיבלתי לפני הפסח

עכשיו בעקבות ההודעות שלכם ראיתי שהמחיר עלה ב 150 שקל ליחידה !

פורסם

חחח.. יש לך מזל..

אבל עדיף בכלל לא ליקנות אצלהם כי אם קונים מסתבכים

פורסם

מקבלים פעם ביום - יומיים מחירון מעודכן מהיבואן ומעדכנים .... - לא מסובך .....

תחשוב שיש לך אלפי מוצרים במלא קטגוריות שונות ממספר רב של יבואנים, זה עדיין נשמע לך לא מסובך?

תאמין לי החנויות הללו חיות על גרושים, כל הפרש אפילו של 1% מורגש ברווחים שלהם. ואם מחירי הזיכרונות פתאום קפצו ב-80-100 ש"ח והם לא בטוחים מה המצב, זכותם להגיד לקונה שאולי המחיר לא מדוייק ועדיף שהוא יתקשר כדי לדעת מה המחיר העכשווי כדי שהוא לא יוטעה ע"י המחירים באתר, אם כבר אז הם אמינים עם הלקוחות שלהם!

אל תחשבו שאני חובב דובים, כי אני ממש לא, אבל זה דווקא מהלך הגיוני.

כי יבואן באמת יכול לעדכן את המחיר כל יום, וזה לא קל לעכוב אחרי מלאי כזה של מוצרים.

חוץ מזה החנויות האחרות גם לא מעדכנות באופן קבוע, PCH לדוגמא מתעדכנת פעם בחודש, וגם זה בקושי..

החנות היחידה שאני שם לב שמעדכנת הרבה זה KSP, אבל להם יש מלאי מוצרים הרבה יותר קטן (אבל לפחות אחד שתמיד זמין..).

פורסם

אני מקווה שגם להיפך הם מודיעים לקונה שהמחיר ירד והוא יכול לקבל את הזמנתו במחיר נמוך יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים