עבור לתוכן

macbook 15' Retina 2012

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכולם..

הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש

התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים)

שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק

מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה

משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך

חשבתי על הYOGA

המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל)

• 2.6GHz quad-core Intel Core i7 processor (Turbo Boost up to 3.6GHz) with 6MB shared L3 cacheמעבד
  • Retina display: 15.4-inch (diagonal) LED-backlit display with IPS technology; 2880-by-1800 resolution at 220 pixels per inch with support for millions of colors תצוגה
  • 8GB of 1600MHz DDR3L onboard memory
  • GB 512 SSD
  • Intel HD Graphics 4000
  • NVIDIA GeForce GT 650M with 1GB of GDDR5 memory and automatic graphics switching
  • Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on up to two external displays, at millions of colors גרפיקה

4.46 pounds (2.02 kg) משקל

הוא מגיע גם עםparallels באופן כללי המחשב פועל מצוין ללא שריטה אחת נראה חדש מהקופסה 

מספר הערות: אני נוטה לכיוון המקבוק החווית משתמש שלו מדהימה בעיניי אני יעדיף מחשב אחר אם הוא באמת יוצא דופן ואפילו מומלץ שיהיה עם חומרה טובה יותר 

נערך על-ידי youai

פורסם

הנה השנקל שלי:

המקבוק 15' כבדים מנשוא. פשוט כבדים. לא יודע למה אף אחד לא מתייחס לזה ברצינות.

המחשב יפהפה, מעוצב, אבל גלל שהוא כל כולו מתכת- הוא כבד. מאוד. נכון ש2 קילו לא נשמע הרבה, אבל איכשהו שאתה מרים אותו- אתה מופתע מהכובד.

-

אני דווקא מבין אותך. כל פעם אני כועס יותר ויותר על ווינודס. כל כך הרבה קריסות מטומטמות, במחשב חדש, זה מעצבן. המק פשוט קורץ גם לי לפעמים. (לא שאני הולך לקנות אחד כזה.)

פורסם

אין ב 4000 ש"ח מחשב חדש מקביל. עדיין, מדובר במעבד וליבה גרפית ישנים מעט. לדעתי זה עדיין שווה.

2 ק"ג זה קל לגודל זה במפרטים הללו.

פורסם
ציטוט של nachum37

אין ב 4000 ש"ח מחשב חדש מקביל. עדיין, מדובר במעבד וליבה גרפית ישנים מעט. לדעתי זה עדיין שווה.

2 ק"ג זה קל לגודל זה במפרטים הללו.

לא מתווכח עם המספרים.

הרמתי בייד והופעתי מהכובד. זה הכל:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים