עבור לתוכן

Hercules GTXP - איך הוא?

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל.

ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע?

עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10.

עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?

פורסם

אני ממליץ לך לקנות את הכרטיס רק עם אתה זקוק לפונקציונליות של כל היציאות שלו, אחרת מבחינת סאונד הוא שווה לשאר סידרת כרטיסי הקול של הרקולס...

פורסם

350 שקל נראה לי יקר מדי לכרטיס יד שניה.

לא הייתי משלם עליו יותר מ250 יד שניה.

פורסם

כרטיס קול הוא לא כמו מעבד וכו` לכן זה שהוא יד שניה לא פוגם בו

ואני יזכיר לך שבזמנו הכרטיס עלה 650-900 שקל , הוא כרטיס מצויין (יש בדיקה באתר).

ולכן אני חושב ששווה לך.

פורסם

גם אני חושב כמו קודמי - מה יכול להדפק בכרטיס קול ? ובמחיר הזה מה אתה יכול לקנות שישתווה לו ?

חוץ מזה - כרטיס שעלה 650-700 שקל - לא הייתי נסחף ל 900 - אם אתה מחשב 50 אחוז מהערך שלו - זה 350 שקל פחות או יותר ...

ככה שהמחיר הוא טוב מאוד - מה גם שאין לך מאיפה להשיג אותו חוץ מיד שנייה ...

ב EBAY הם נמכרים סביב ה 80 דולר - תקח בחשבון משלוח ותקינות של מוצר - זה יוצא לך יותר משתלם לקנות פה ....

פורסם

650 שקל, אני לא זוכר שהוא עלה בשום שלב 900.

זה שזה לא פוגם בו, לא גורם לו גם לשמור על הערך.

הכרטיס הוא כרטיס *חיצוני* מה שחושף אותו לשריטות, מכות ושאר מזיקין.

שלא נדבר על זה שזה יד שניה, מה שאוטומטית מוריד מהערך שלו....

פורסם

גם אני אמרתי שזה לא עלה אף פעם 900 - אבל 650 כן ...

ה RACK החיצוני - חשוף לשריטות וזהו - אבק לא יכול להזיק לו - חוץ מזה שהבחור יכול לבדוק את המצב שלו בזמן הקנייה - גם שריטות לא פוגעות בצליל - פוגעות במראה ....

זה שהוא יד שנייה - סבבה - מורידים בערך 30-40 אחוז - מגיעים למחיר שהוא קיבל - שהוא מאוד ריאלי !

פורסם

אבק מאוד יכול להזיק לו, אם הכרטיס במצב טוב, 300 שקל נראה לי המחיר הכי גבוה שווה.

חוץ מזה, לך תדע באיזה מצב הכרטיס? כרטיס קול יכול להיות במצב חיצוני מעולה, ולעשות בעיות.

כרטיסי קול הם מאוד עדינים, יכולים בקלות להיפגע אפילו מחשמל סטטי.

פורסם
  • מחבר

השאלה העיקרית היא - מכיוון שאני משתמש בו עם Yamaha TSS1 ועם אוזניות, הוא יהיה עדיף לי מהכרטיס קול שמגיע על הלוח אם שלי ( Via Envy 24PT) או מה Digifire 7.1? או אם יש איזשהו כרטיס אחר יותר טוב באותו התחום?

פורסם

איזה בעיות יכול לעשות כרטיס קול -

יש שני מצבים בכרטיס קול - עובד ולא עובד !

נכון - תגיד DISTORTION וכו' וכו' - אבל אם זה המצב - הבנאדם יכול להחזיר אותו ....

להפגע מחשמל סטטי - גם לוח אם וגם כרטיס מסך יכולים להפגע מחשמל סטטי - כל דבר יכול להפגע מחשמל סטטי ....

הבנאדם לא קונה חתול בשק ....

לגבי השאלה של PREXUS -

היתרון של ה GTXP הוא שיש לך את ה RACK - ואז יש לך את יציאת האוזניות מקדימה בגובה סביר ....

בנוסף לאיכויות אחרות שהכרטיס הזה מציע ...

פורסם

משהו קטן ששחכתי לציין- אל תשכח שהכרטיס הזה הוא כבר מעל ל-3 שנים בשוק והרקולס הפסיקו את השיווק שלו ככה שכדאי תצפה להפסקת התמיכה מתישהו בזמן הקרוב, אם הם כבר לא הפסיקו אותה.

פורסם

הרקולס אכזבה...היה לי את הכרטיס הזה והוא סיפק את הסחורה.

אבל התוכנה מלאה בבאגים והם פשוט מתעלמים מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים