עבור לתוכן

שדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשדרג את המחשב גיימינג שלי, שצירפתי את המפרט שלו בקובץ. (מה-cpu-z)

השאלה שלי היא מה הייתם ממליצים לשדרג קודם? מעבד? RAM? כרטיס מסך?

חשוב לציין שאני משחק ברזולוצייה של 1080P, וכמובן מחפש משהו שיתן לי לשחק witcher 3 לדוגמה, על ההגדרות הכי גבוהות בלי לקרטע גם באזורים עמוסים.

תודה רבה!

גיא

USER-PC.docx

נערך על-ידי guy1000

פורסם

לא יותר הגיוני שפשוט תרשום פירוט מסודר בשירשור? למה צריכים לחפור ברשימה הארוכה הזאת?

על איזה כרטיס מסך מדובר?

איזה ספק יש ברשותך?

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

צודק לגמרי, סורי.

אז ככה

GIGABYTE P67A-D3-B3

i5-2310 @ 2.90GHZ

G.Skill 2GB 667mhzX4

Sapphire Radeon HD 7970

WD 500GB HDD

SSD Samsung 850 EVO MZ-75E250 250GB (היום קניתי ועוד לא התקנתי)

Corair 800W (או 850W, לא זוכר ממש ואני לא ליד המחשב כרגע חח)

פורסם

אם לומר לך את האמת, לא הייתי משדרג כרגע, המערכת שלך עדיין חזקה, למרות שאתה יכול לשמור בערך חצי

מהמפרט שלך, עוד  חצי שנה פחות או יותר אמורה להגיע הבשורה סוף סוף מגזרת העיבוד הגראפי, מה שאומר

כרטיסי מסך מתקדמים טכנולוגית, עוצמתיים בהרבה, ופחות חמים וצרכניים.

אם אתה בכל זאת להוט לשדרג, שדרג את השילוש כרגע, ותמתין לדור החדש של כרטיסי המסך, זה אולי יתן

שיפור מסויים במשחקים שנשענים יותר על גבי המעבד מאחרים, יחד עם עוד קצת RAM פנוי, אבל עדיין, כרטיס

המסך תמיד יהיה המרכיב המרכזי הבולט בכל הקשור לגיימינג באופן טבעי, לכן אל תצפה לניסים ונפלאות.

כמו שאמרתי לא הייתי נוגע כרגע, בכל זאת להוריד מעט פילטרים והגדרות באופן זמני במספר משחקים

דורשניים במיוחד כמו וייצ'ר זה בו נאמר... לא סוף העולם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שעיקר הבעיה שלי בוויצ'ר היא הכרטיס מסך? משום מה חשבתי שזה אולי המעבד גם, כי הוא ממש קירטע לי, ומאחר שהוא הריץ לי את Dragon age inquisition מדהים, חשבתי שאולי זה המעבד גם..

ראיתי שיש שם כמה הגדרות של Nvidia, יכול להיות שאלו עושות בעיות בגלל שאין לי כרטיס מסך שלהם?

נערך על-ידי guy1000

פורסם

בהחלט ישנה השפעה שתלויה ברמת האופטימיזציה שמשתנה בין משחק למשחק, אם הבעיה היא רק בוויצ'ר

אז זה לא נורא, היה לי עד לא ממזמן מעבד 3570 ו-7870XT כך שאני יודע שהביצועים בכללי עדיין טובים מאוד

למרות שנדרש פשרה בביצועים במשחקים מודרניים כבדים.

האמנם כמו שאמרתי מעבד חזק יותר ותוספת RAM תעזור חלקית, אבל ממש לא יעשו את השינוי שאתה מייחל לו.

אתה לא תקבל הגדרות מקס' ללא החלפת הכרטיס לאחד חזק יותר.

בגלל שהדורות האחרונים היו יותר לרוב מיתוג מחדש או ריענון אם תרצה, ומאחר ועוד כשישה חודשים תיהיינה קפיצת מדרגה

שמתוארת כאדירה, אני מייעץ לא למהר לשדרג כרגע לפחות לא את כרטיס המסך, ההחלטה כמובן היא שלך בהתאם להרגשה שלך.

אתה גם לא צריך להיות בהיסטריה לגבי שידרוג השילוש הקיים ברמה המיידית. אבל אם מדגדג לך באצבעות לשדרג אתה יכול לנסות

למכור את השילוש הקיים שלך ולהתחדש בדור הסקיילייק בשלב ראשוני, אין בזה ממש בעיה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה על העזרה!

אני באמת שקלתי להחליף את הכרטיס מסך, הבעיה שיש לי היא שהכרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם הם כבר גדולים מדי למחשב אני חושב. מה שיש לי כרגע נכנס ממש בול.

נערך על-ידי guy1000

פורסם

ממש אין קשר,  לכל דגם יש מספר גרסאות,  אם ה-7970 מתאים אז לא תיהיה בעיה למצוא גרסה קצרה של כרטיס מודרני יותר שיתאים. 

אבל כאמור זה לא רלוונטי אם אתה מעוניין להמתין לדור הכרטיסים החדש. 

פורסם
  • מחבר

בהחלט החלטה קשה..

אתה אומר שעוד חצי שנה יכריזו עליהם וכבר יהיו מוצעים למכירה? או שנראה לך שיקח קצת זמן עד שימכרו אותם? (ומעניין באיזה מחיר o.O)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים