עבור לתוכן

התייעצות סורפייס פרו 4

Featured Replies

פורסם

אני הרבה זמן מברר על הסורפייס פרו 4. יצא לי לראות אותו והוא יותר טוב מהתמונות. דק ויפה.

יש אפשרות לארגן קבוצת רכישה שלו יחד מישראל? ואולי נוכל גם לקבל מחיר טוב לצריבה מרוכזת של עברית על המקלדת שלו (שעולה עוד, נכון)?

מה דעת המומחים כאן בפורום?

פורסם

קשה לי להאמין שתצליח לארגן מספיק אנשים. מדובר במכשיר מאוד יקר (גם מבחינת חומרה אך גם יחסית למתחרים) ולכן עם שוק מצומצם.

בנוסף, מי שמעוניין לקנות דווקא את זה, יקנה ולא יחכה שבועות או חודשים שאולי יצטברו מספיק קונים פוטניצאלים בשביל חיסכון אפשרי קטן. המכשיר לא כל כך יקר יחסית בישראל, ומי שמעוניין לחסוך מעט, יכול להזמינו במשלוח לארץ.

אבל אולי אני טועה. נראה כמה תגובות רציניות תקבל פה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roger That

קשה לי להאמין שתצליח לארגן מספיק אנשים. מדובר במכשיר מאוד יקר (גם מבחינת חומרה אך גם יחסית למתחרים) ולכן עם שוק מצומצם.

בנוסף, מי שמעוניין לקנות דווקא את זה, יקנה ולא יחכה שבועות או חודשים שאולי יצטברו מספיק קונים פוטניצאלים בשביל חיסכון אפשרי קטן. המכשיר לא כל כך יקר יחסית בישראל, ומי שמעוניין לחסוך מעט, יכול להזמינו במשלוח לארץ.

אבל אולי אני טועה. נראה כמה תגובות רציניות תקבל פה.

נראה לי שאתה צודק. אבל לנסות צריך.

דרך אגב. יש לך אולי רעיון למשהו אחר? אני מחפש מחשב נייד קל וחזק שאפשר גם לצייר על המסך שלו בצורה מדוייקת מאוד.

פורסם

אין הצדקה מבחינת עלות תועלת למחיר המכשיר הזה, אלא אם כן מעוניינים במכשיר יפה וכדו'. 

אני במקומך הייתי ממתין לThinkpad החדשים (שכנראה גם לא יהיו זולים, אבל לא במחירים האלו). 

פורסם

לדעתי המחיר של המחשב הזה יקר מדי לתמורה שהוא נותן. (900$!). 

כמדומני שלנובו מכבדים את האחריות בכל העולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים