פורסם 2004 באפריל 721 שנים עברתי על המלצות הקירור: אני מחפש קירור טוב ושקט לפנטיום 4....ע"פ המלצות הפורום: Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan רציתי לדעת איפה ניתן לשיג את ה-Enermax 92m"m Fan? האים ניתן לחבר את המאורר הנ"ל ללוח האם - כך שלוח האם ישלוט על מהירותו בהתאם לטפרטורה? היכן ראיתם ביקורות על שילוב זה? אם למישהו יש המלצה יותר טובה אשמח לשמוע! נמרוד
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הלוח לא ישלוט על המהירות יחסית לטמפרטורה.. הוא רק יוכל להראות לך את המהירות סיבובהסמארט פאן מגיע עם אפשרות כזאת לחבר סנסור ישירות למאורר אבל כבר יצאנו מתחום המאוררים השקטים שהאנרמקס מתמחה בובקשר לקניית המאורר נדמה לי שיש ב pch.co.il או ב zigzag2000.co.il את האנרמקס 92מ"מתתחדש! אלה בחירה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר מצאתי את הכתבה הבאה - מאוד מעניין! http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=212&action=reviews&cat_id=68 Swiftech MCX-478V vs. Zalman CNPS-7000Cu review האם משהו יודע היכן ניתן להשיג את גוף הקירור הזה? נמרוד :
פורסם 2004 באפריל 821 שנים יש בארץ Zalman CNPS7000A-Cu אבל נדמה לי שזה לא הסינק שעליו אתה מדברבקשר לSwiftech אני עדיין מחפש בנתיים לא מצאתי אותו בארץhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר CNPS-7000Cu הוא בעצם דגם קודם של ה-CNPS7000A-Cu אשר כן נמכר בארץ ע"י פנדה - אני חושב.זוהי בעצם אופציה אחרת עליה חשבתי למה שממולץ פה באתר.מה דעתכם???
פורסם 2004 באפריל 821 שנים גם למעבדי אינטל וגם למעבדי AMD יש מאוררים מומלצים יותרשלא תבין אותי לא נכון זה סינק לא גרוע פשוט לא מה"טופ"
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר עברתי על הרבה מאוד אתרים בנושא והם מאוד התלהבו ממנו...האם לדעתך הרשימה פה בפורום היא עדכנית?מה לדעתך קירור האויר האלטימטיבי היום...איזה HEATSINK עם איזה מאורר? וכמה רועש הוא? ???
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הלוח לא ישלוט על המהירות יחסית לטמפרטורה.. הוא רק יוכל להראות לך את המהירות סיבובהסמארט פאן מגיע עם אפשרות כזאת לחבר סנסור ישירות למאורר אבל כבר יצאנו מתחום המאוררים השקטים שהאנרמקס מתמחה בובקשר לקניית המאורר נדמה לי שיש ב pch.co.il או ב zigzag2000.co.il את האנרמקס 92מ"מתתחדש! אלה בחירה יש לוחות שכן שולטים. למשל בלוח שלי אני יכול לשים את המאורר דרך הביוס מ 10\15 עד ל 15\15 . אם אני שם על 10\15 (הכי איטי) והטמפ' מגיע ל 50 מעלות הלוח אוטומטית מתחיל לעלות את מהירות המאורר.נראה לי שמאורר האנרמקס בעל שליטה עצמית על מהירותו לפי הטמפ'. לגבי ה SWIFTECH אז למיטב ידעתי הוא לא נמכר בארץ.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תראה. מי שרשם את הרשימה בפורום הוא בן אדם שמבין הרבה מאוד ולא יכתוב שטויותהרשימה עדכנית, ומעבר לזה אני יודע גם מניסיונם של אנשים שבאמת המומלצים שם מצוייניםהSP94 עם מאורר 92מ"מ היא בחירה מעל למצויינת וכל מי שהלך עליה נהנה ממנה והכסף לא מבוזבז בכללמה גם שפה אתה יכול לבחור איזה מאורר תיקח יחסית לעוצמת הרעש(האנרמקס נחשבים ללא מרעישים במיוחד ובתפקוד טוב פלוס מול הטרמלטק שהם חזקים מאוד אבל מרעישים בטירוף)אם יש לך כסף ל"סט" הזה אני ממליץ לך לדבוק בו, על בליינד הוא טוב יותר מהזלמן בכלל אין מה להשוותלא כל כך הבנתי את הקטע של ה 10\15 מה המספרים האלה מייצגיםעד שהוא מגיע ל50 מעלות זה כבר מאוחר מידי לטעמי זאת טמפרטורה גבוה מידי וכדאי שהלוח יפעל לפני זהבקיצור יש לוחות ויש לוחות אבל לא הייתי בונה על זה יותר מידימה גם שאני תמיד ממליץ לחבר את המאורר ב2 חוטים לספק כוח לקבל את המתח ובחוט אחד ללוח שיתיהיה תצוגה של המהירות סיבוב ולא להשתמש במתח של הלוח
פורסם 2004 באפריל 821 שנים לא כל כך הבנתי את הקטע של ה 10\15 מה המספרים האלה מייצגיםעד שהוא מגיע ל50 מעלות זה כבר מאוחר מידי לטעמי זאת טמפרטורה גבוה מידי וכדאי שהלוח יפעל לפני זהבקיצור יש לוחות ויש לוחות אבל לא הייתי בונה על זה יותר מידימה גם שאני תמיד ממליץ לחבר את המאורר ב2 חוטים לספק כוח לקבל את המתח ובחוט אחד ללוח שיתיהיה תצוגה של המהירות סיבוב ולא להשתמש במתח של הלוח מה לא ברור ? יש לי בלוח אפשרות לשלוט במאורר של המעבד. ניתנת האפשרות לבחור ב 5 מהירויות המהירות הראשונה (וההכי איטית) היא 10 מתוך 15 עד למהירות (בקפיצות של אחד) 15 מתוך 15 . וחמישים מעלות זה בכלל לא מאוחר, מאוחר זה בסביבות ה 60 מעלות. שוב אני חוזר ואומר כי למאורר של אנרמקס יש שליטה עצמית על מהירות המאורר לפי החום (יש חיישן בפנים או במילים אחרות נגד טרמי) .
פורסם 2004 באפריל 821 שנים בקיצור שלא יבנה על האפשרות בלוח או שקודם יבדוק אם יש לו כי ברוב הלוחות איןודרך אגב אמרת שיש לך 5 דרגותמתחיל מ 10\15 עד 15\15זה לא 6 דרגות?!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר האם ה ENERMAX-92 מ"מ הוא המאורר המתאים ביותר מבחינת שקט יחסית ל- CFM שהוא נותן? אני מבין שה- TORNADO מאוד רועש... השאלה היא האים הZALMAN פחות טוב מהשילוב SP94+ENERMAX ? באתר של האנרמקס הנתונים הבאים: RPM 1800 2300 2800 Noise 28.0dB 32.6dB 34.3dB Air Flow(max) 47.34 52.25 64.15 האם נתונים אלו נכונים אז 34.3 DB - בשביל 60 CFM זה מעולה לא?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים בקיצור שלא יבנה על האפשרות בלוח או שקודם יבדוק אם יש לו כי ברוב הלוחות איןודרך אגב אמרת שיש לך 5 דרגות מתחיל מ 10\15 עד 15\15 זה לא 6 דרגות?! וואלה צודק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.