עבור לתוכן

Lg G3 vs Meizu MX5

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים? מה יותר טוב?

פורסם

meizu(אם אתה רוצה מערכת הפעלה שנראית כמו של אפל)

LG(מערכת הפעלה שיותר דומה לאנדרואיד)

בתכלס שניהם טובים תיקח מה שאתה אוהב יותר

פורסם

שווה "להתרגל" למערכת ההפעלה של meizu כי המכשיר פשוט יותר טוב, לא התחברת?(וחבל), שים nova או apex וקיבלת סטייל android.

מבחינת ביצועים אין מה להשוות, הmeizu מצויד במעבד חזק יותר, כל השאר זה פחות או יותר אותו דבר (למעט הרזולוציה העדיפה במעט של הLG שבאה בעוכריו בנוגע לביצועים).

(אגב לי יש mx4 כבר כמעט שנה ומרוצה מאוד!, ולשאר המשפחה שלי מכשירים שונים של meizu וכולם מרוצים גם הם)

פורסם
ציטוט של OvO

(אגב לי יש mx4 כבר כמעט שנה ומרוצה מאוד!, ולשאר המשפחה שלי מכשירים שונים של meizu וכולם מרוצים גם הם)

שאלה לי אלייך,

אתה יודע מה המצב בשוק מבחינת חלקי חילוף (החלפת מסך למשל) וכדומה? אני גם מתכנן לקנות טלפון של Meizu ואני מתעניין בנושא.

אשמח אם תעזור

פורסם

אם תקנה מבאג יש להם את כל החלפים שאתה צריך (לראיה לכך, גיסתי שתהיה בריאה שברה מסך לm1 note שלה והחליפו לה בעלות מוזלת של כ300 שקל את המסך).

לגבי מעבדות פרטיות, לא יודע כל כך אבל בטוח יש כמה שמתקנות meizu, כי גם ksp מוכרים את המכשירים שלהם ואני בספק אם הם מתקנים בעצמם.

סביר להניח שגם באג עובדים עם איזה שהיא מעבדה, אני לא ממש יודע איך זה הולך אצלם.

בלי שום קשר, אם יש לך ידיים טכניות, ואתה יכול לבצע תיקונים בסיסיים בעצמך, בebay ודומיו יש חלקי חילוף בשפע, אם לא, תמיד אפשר להשיג את החלקים בעצמך וללכת למעבדה שיתקנו לך.

פורסם
  • מחבר

ואם נוסיף למשוואה גם REDMI NOTE 3 ו- ASUS ZENFON 2 במה הייתם בוחרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים