עבור לתוכן

מחשב נייד עד 4800

Featured Replies

פורסם
  • מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו

גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט

רזולוציית המסך: fhd לפחות

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין

משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה

האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה

האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi

Bluetooth: לא חובה

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256

• כונן אופטי: מוכן לוותר

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא

האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמתי עין על הinspirion 14 רק חבל שהוא מגיע עם R5

•  

*הציעו לי dell xps 15 עם סקייליק איי 5 ו960gtx אך עם אחריות לשנה והמסך 15.6 מה דעתכם על האופציה הנל? אשמח לעוד הצעות

כמה הערות:

1.עיצוב חשוב לי שיהיה יחסית דק ונראה טוב לעין

• 2.מקלדת מוארת זה גם must

3. לא רוצה מסך מגע אלא מט רגיל

פורסם
  • מחבר

עזרה ?

חשבתי על זה https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17003

הדבר היחיד שבאמת מפריע לי זה שאני מתעב ניידים כסופים כמה שזה ישמע מפגר(מעדיף לבן/אדום שזה הצבעים שקיימים ב500s ) מישהו שמע או יודע על מקום שיש אותו במפרט זהה בצבע אחר? אני פתוח לעוד הצעות במידה ויש...

פורסם

המסך של הנייד שקישרת אליו לא מט ואפילו לא IPS. 

אם אתה רוצה מסך מט אתה צריך לחפש מחשב מהסדרות העסקיות (בדרך כלל).

פורסם
  • מחבר

זה אומר שהמסך עצמו עשוי מזכוכית? וכעיקרון לא הכי משנה לי מט משנה לי שהמסך לא יהיה שביר במיוחד (דוגמת יוגה 700 שעשוי מגורילה גלאס) ולא רפלקטיב אשמח להצעות

פורסם

לא, אם המסך אינו מסך מגע ואינו מט הפאנל יהיה מפלסטיק מבריק. 

ציטוט של msean

ולא רפלקטיב

זו בדיוק הבעיה - פאנל מבריק (לא מט) סובל מהשתקפויות. בשביל להימנע מזה קונים מט. 

ה Dell XPS 15 None Touch שהציעו לך הוא רעיון טוב.

Dell Latitude E5450 גם יכול להיות רעיון טוב, אבל בגרסאות עם כל הדרישות שלך (FHD, 256GB SSD, ליבה גרפית נוספת) הוא יקר בהרבה מהתקציב שלך. 

פורסם
  • מחבר

לא בעייתי שלדל יש אחריות רק לשנה ? (לא בקיא בכמה בעיות יכולות להתעורר ומה החלק בכי יקר בעצם ששיכול לעלות לי)

המפרט של הדל הוא i5 סקיילייק , 960gtx, 1Tb+32ssd, כאמור אחריות לשנה לא נעשה בו שימוש נקנה לאיזה ביקורת דורש עליו 5000

ביקשתי הצעה להרחבה מיעל פתרונות הם רצו 800 לשנה.. יקר מדי בשבילי

בנוסף אני מפחד שהדל יהיה לי עדיין גדול מדי למרות שהבנתי שזה ה15 הכי קטן שקיים בשוק ועדיין הוא ללא ssd בגודל מלא האם זה מהווה בעיה או עדיף מכל אופציה בתקציב ? (אם יש הצעות עם פאנל פלסטיק כמו שאמרת אני גם מוכן לקבל רק לא זכוכית כי אני לא עדין בדברים האלה בלשון המעטה)

פורסם

תבדוק, כמדומני שאתה יכול להרחיב. רק חלק מהניידים העסקיים מגיעים מראש עם אחריות לשלוש שנים.

המחיר טוב בשביל המחשב הזה בארץ.

הרחבת אחריות תבקש מדל, לא מחנויות פרטיות! 

בדרך כלל ניידים עם כ. מסך חזקים הם 15.6.
לא הבנתי מה הקשר ל "SSD בגודל מלא". המחשב שקישרת אליו ללא SSD. ה 32GB הללו הם סוג של Cache. 
פאנל פלסטיק זה מצויין, רק רצוי שיהיה מט.

אם אתה מתפשר על הכ. מסך ונפח ה SSD, יש את המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/latitude/latitude-e5450-5300u.htm שעונה על כל שאר הדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים