עבור לתוכן

עזרה במפרט למחשב גיימינג עד 5000:

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה

G skill 2X4GB 1600MHz

Asus H81M-E

Intel i5-4570

Radeon r7 260x

WD 320GB 5400RPM

אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר.

אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים.

Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים

Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה

MSI Z170A PC MATE מחיר 690. תואם סקיילייק ותמיכה בחיבור החדש M.2 וביקורות ממש טובים באינטרנט

MSI 960GTX 4GB OC מחיר 1300. אני מבין שה970 הרבה יותר טוב אבל גם הרבה יותר יקר. אשמח להמלצתכם

Samsung SSD 850 EVO M.2 500GB מחיר 1200. חיבור חדש ובנוסף ראיתי בדיקות מאמץ על הדגם הספציפי שהוא מאריך חיים. נא לשים לב שאני מעדיף שלא לשים בכלל כונן קשיח

צורב פשוט ב100 ש"ח

Seasonic 620W 80+ מחיר 460. בזה אני לא כל-כך מבין. אני מניח שהוא טוב ומספק את המתח הנדרש.

G.skill Ripjaws 2X8GB 2400MHz מחיר 560. אני יודע שבכל מקום רשום ש8 ג'יגה זה מספיק לגיימינג אבל יש כמה משחקים שנתקלתי בהם שזה לא היה מספיק כמו dying light and black ops 3 בנוסף, אני רוצה לוותר על הPage File לחלוטין.

מארז הכי פשוט וזול נניח ב180 ש"ח עם מאוור מאחורה.

מקווה שלא שכחתי כלום.

סה"כ 5540. הרבה מעבר לתקציב.

אשמח להמלצות שלכם על מה אפשר לוותר בשביל להוריד במחיר.

לפי המלצת הפורום:

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

Just Cause 3

Metro 2033 Redux

Dying Light

GTA V

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 Inch 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAXIMUM

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, פעמיים ניסיתי ופעמיים נשרף הכל :( לפני שנים רבווווווות

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף לקנות פיזית בבאר-שבע. החנות העדיפה עליי היא אייבורי בגלל ניסיון טוב של טיפול באחריות אבל אין להם את כל הרכיבים שבחרתי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף פברואר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? M.2 אם זה דור העתיד.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בהחלט מעדיף לשדרג רכיב כלשהו מאשר לקנות מחשב חדש כל שנתיים שלוש.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רק מה שכתבתי בתחילת האשכול.

והכי חשוב המון תודות!

נערך על-ידי vaskan

פורסם

מה שפוגע לך בחווית המשחק והשימוש הכללי זה כרטיס המסך והקשיח המיושן שבטח כבר לא במצב מזהיר.

אין שום הגיון ולא תרגיש בשום הבדל בשידרוג המעבד.

מה שאתה צריך זה SSD מפנק שיטיס לך את השימוש הכללי במחשב, וכן כרטיס מסך מתקדם וחזק הרבה יותר.

בשלב מאוחר יותר אולי להחליף את המודולים של הזכרון ברשותך בשניים של-8GB

זה בהנחה שיש ברשותך ספק איכותי (שהוא?).

פורסם
  • מחבר

Roy.T

אז אתה אומר שהמחשב טוב ומספיק לקנות לו רק כ. מסך וSSD?

יש לי ספק Seasonic 600BT 80+ Bronze

ואם אקח SSD אז הוא יהיה חייב להיות SATA 3 ואז אם אקנה מחשב חדש לא אוכל לחבר אותו לM.2, לא? שהוא הדור החדש של החיבור לפי מה שהבנתי.

ושאלה אחרונה לפני שאני חופר, למה בכל אתר בדיקות הספק יוצא שלמפרט הזה מספיק 370W ספק אבל בכל מקום שמרכיבים מחשב אף-פעם לא שמים פחות מ600W?

פורסם

שוב,  מה שיהיה בעתיד לא אמור לעניין אותך כרגע כי תמיד יש משהו חדש,  ותוציא מהראש את עניין המחשב החדש גם בעתיד הקרוב,  יש לך מחשב מודרני וגם אם היה לך מעבד מהסדרה הזו גם שני דורות אחורה לא היית צריך לרוץ לשדרג.  המעבד והלוח זה לא הבעיה כאן. 

עוד כמה שנים שהמחשב שלך כבר יהיה מיושן תעשה שידרוג מסיבי ממילא אתה הולך להישאר עם משהו כמו חצי מהסכום שהקצוות למערכת כרגע. 

הסיסוניק אקו ספק תקציבי מצויין לא יהווה שום בעיה. 

מה שאתה צריך זה קשיח מודרני יותר בנפח 1 טרה לאיחסון הכבד כמו משחקים תמונות סרטים ומחזיקה,  ssd של 250 גיגה למערכת ההפעלה ותוכנות\משחקים נבחרים. 

כמו כן כרטיס נוסח gtx970:

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5
דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

מחיר סופי: 2367 ₪ למזומן  
 2414 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

זה בהנחה שהמארז שלך יכול להכיל את הכרטיס הזה ואם לא אז תבחר בדגם קצר יותר רק שים לב שאתה נשאר באותו איזור המחיר כי יש דגמים לכרטיס הזה שממש לא משתלמים. 

לשאלתך - אין חובה ממשית,  זה לרוב שילוב של פארנויה, לתת מקדם ביטחון מאחר וספקים מאבדים מהכוח שלהם עם השנים,  עניין של עלות\תועלת של המחיר למשל הוספה של עוד כמה עשות שקלים בשביל ספק חזק ומשתלם יותר,  לתת מרווח ביטחון עתידי לשידרוגים.. זה בערך הסיבות. 

שאתה רואה באתרי היצרן של כרטיסי המסך לדוגמא המלצה על ספק של 750w שבפועל אתה עושה חשבון במחשבון צריכת חשמל ויוצא לך 500w, זו לא טעות,  אלא זה מכוון שהיצרניות מעדיפות לעשות כסת"ח 

גם בשביל להגן על המוצר שלהם עם מקדם ביטחון רב וגם כי הם מניחים שלא כולם קונים סיסוניק וקורסייר ויש לא מעט חברות שההספק המוצהר של הספק שלהם קלוש מהמציאות בפועל אם זה תחת לחץ עבודה או בכלל. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים