עבור לתוכן

ethernet מתנתק המהחשב כשגולשים בwifi דרך אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב.

לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי

" one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ

בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת.

השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן?

תודה לעוזרים!

פורסם

היי, כשאתה פותח שם details הוא נותן הודעה קצת יותר מקיפה על העניין. אשמח אם תשלח כאן את התוכן.

בכל מקרה,

נסה להפעיל את cmd כ-admin ולכתוב את הפקודה:

netsh winsock reset

ולאחר מכן לבצע reset למחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה!

זה אומר  Windows sockets registry entries required for network connectivity are missing

לגבי winsock reset ניסיתי כבר כמה פעמים.

פורסם

שמע זה קטע כי הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה אחרי ששיחקתי קצת עם ה-network adapter.

כעיקרון הבעיה נוצרת בגלל ערכים ב-registry שהם "מושחתים" בגלל משהו מסוים.

אפשר למחוק את אותם ערכים מה-registry ולנסות להתקין את חבילת הפרוטוקולים tcp\ip מחדש.

אני מפנה אותך לכתובת מסוימת:

http://www.kapilarya.com/windows-sockets-registry-entries-required-for-network-connectivity-is-missing

אני אתן הערה חשובה רגע לפני שאתה מבצע מחיקה של ערכים מה-registry.

בבקשה תגבה את הערכים winsock ו-winsock2 לפני שאתה מוחק. איך מגבים? לחצן ימני על הערך ולחיצה על export.

אחרת המצב יכול להיות בלתי הפיך.

בנוסף, חשוב לי לתאר קודם מה אני עשיתי ומה קרה אולי זה יעזור לך:

הייתה לי את הבעיה לאחר התקנת "רכיב" בכרטיס רשת (אתה יודע לחיצה על properties ו-install..service).

הסרתי את אותו "רכיב", והבעיה לא נפתרה.

גיביתי את הערכים מה-registry, ומחקתי אותם.

ניסיתי להתקין את חבילת הפרוטקולים tcp\ip וכשבאתי להתקין הוא נתן הודעה שאין אפשרות להוסיף את ה-feature בגלל group policy.

הבנתי שזו בעיה נפוצה מקריאה בתגובות, ניסיתי לנתק את ה-וי מ-ipv4 ו-ipv6 ולעשות שוב, לא עזר.

החזרתי את הערכים ל-registry מהגיבוי.

עשיתי netsh winsock reset, כיביתי את המחשב.

לא עזר.

הסרתי שוב את הערכים ושוב החזרתי מהגיבוי.

עשיתי שוב netsh winsock reset, לא כיביתי את המחשב, ולאחר 5 דקות זה פתאום הסתדר.

מה שאני כן ממליץ לך, שלא עשיתי, אם כל הדברים הללו לא עוזרים, להחזיר את המחשב לנקודת שחזור לפני שהבעיה קרתה.

בבקשה תעדכן,

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין חבילת פרוטוקולים וגם לי הוא נתן הודעת שגיאה group policy  אז עשיתי shortcut ללוח הבקרה ופתחתי אותו  as administrator והפתרון עבד. winsock ו winsock 2 הותקנו שוב בregedit.

אם (חס וחלילה) הבעיה תחזור אני יעשה נקודת שיחזור כמו שהצעת. תודה על העזרה!

פורסם

שמח שנפתרה הבעיה!

איזה shortcut עשית בדיוק?

פורסם
  • מחבר

עשיתי new -shortcut ואז כתבתי את המיקום של לוח הבקרה - c:\windows\system 32\control.exe ואת הקיצור דרך פתחתי as administrator

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים