עבור לתוכן

מחפש רמקול ללוח אם - מישהו יודע איפה מוכרים ?

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה בניתי שרת ביתי מחלקים שהזמנתי באיביי (לא משנה כרגע לאיזה צורך). המארז הגיע ללא רמקול אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והרכבתי את הכל.

לאחר שהדלקתי אותו לצערי הוא לא עושה POST. יש רעש של המאווררים אבל על המסך לא קורה כלום.

אז פתאום הצטערתי שאני לא יכול לשמוע את ה"ביפים" של הרמקול ואז אולי לדעת איפה הבעיה. כמובן שאפשר להתחיל להוציא ולהכניס רכיבים אחד אחד ולנסות לאתר את הבעיה אבל זה כאב ראש. יש גם רכיבים כמו מעבד שיש לי רק אחד ואז לא ניתן לדעת אם הוא תקול.

בקיצור, התחלתי לחפש לקנות את הרמקול/זמזם הפשוט הזה כדי לחבר ללוח אם ולדעת יותר טוב מה קורה. בחיפוש בגוגל החנות היחידה שיוצאת שמחזיקה כזה זה media galaxy בחיפה. עשיתי אצלם הזמנה אבל נראה שהחנות לא קיימת יותר או שפשטה רגל, כי ההזמנה שלי לא נשלחת ולא ניתן ליצור איתם קשר בטלפון או באימייל.

מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה דבר ? אולי בחנויות אלקטרוניקה ?

תודה

פורסם

כל חנות שמרכיבה מחשבים תיכנס ותבקש מהמעבדה.

כל חנות שמרכיבה מחשבים תיכנס ותבקש מהמעבדה.

פורסם

בנוגע לרמקול הפנימי:

1. כמו ש Googleness כתב - בכל חנות מחשבים כמעט ניתן למצוא רמקול פנימי למחשב. יכול להיות שאפילו לא יבקשו עבורו כסף.

2. אם אתה ממש לא מצליח למצוא, אז תמיד אפשר לקנות באינטרנט - פשוט תחפש internal pc speaker או משהו כזה (בד"כ משתלם לקנות מספר יחידות - דוגמא מחיפוש מהיר ב ebay, שם ניתן לקנות בפחות מ-8 ש"ח 10 רמקולים כאלו).

3. נסה ליצור קשר עם המוכר או עם יצרן המארז ובקש ממנו לשלוח לך רמקול פנימי.

אחרי כל זה יש לציין כי רמקול פנימי הוא נחמד אבל לא חובה. בנוסף לא בטוח שבכלל יהיה חיווי קולי לבעיה שלך, כך שלא ממש מובטח שאכן תוכל לאבחן את הבעיה ע"י שימוש ברמקול פנימי. אני מציע שתפרק את המחשב ותרכיב אותו מחוץ למארז עם רכיבים בסיסיים בלבד - לוח אם, מעבד, קירור למעבד, מודול זיכרון אחד, ספק כח ואם אין יציאות גרפיות בלוח האם, אז גם כרטיס מסך. המטרה היא לבדוק האם המחשב בכלל נדלק ומציג משהו על המסך. אם לא - הבעיה היא באחד הרכיבים הבסיסיים האלו ואתה תצטרך להחליפם עד שתאתר את הרכיב הבעייתי (מתוך הנחה שהתקנת הכל בצורה נכונה).

פורסם

יש בארץ ב-3 ש"ח , קצת טיפשי להזמין ב-EBAY.

ניתן להשיג בכל חנות מחשבים או מעבדה.

3021.jpg.18010f7371103c89802e69f413ab6ce

פורסם

@מדיה גלקסי

כתבתי:

ציטוט של smalul

אם אתה ממש לא מצליח למצוא, אז תמיד אפשר לקנות באינטרנט

בכל מקרה, מדובר בעלות דיי זניחה (למרות שהמחיר ב ebay משתלם יותר, ובהנחה שכלל יהיה צורך לשלם עבור הרמקול).

פורסם

יש לי בבית כמה כאלה אם אתה מנתניה אני אביא לך אחד חינם אחי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים