עבור לתוכן

ענייני גודל, OS ואחריות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נחום אתה מתכוון ש2GB יגיע איטי, או שהוא יהפוך לאיטי מהר מאוד? אתה מתכוון שהוא יהיה איטי אפילו בהעלאת מערכת ההפעלה? אני קצת לא מבין למה שזה יקרה. כלומר, למה 2 ג'יגה זיכרון יצטרך להעביר תוכנות לpaging file אבל 4 ג'יגה לא?

אני גם לא חושב ש"מחשב זול צריך להחליף כול שנתיים שלוש". אין לי בעיה עם מפרט עתיק, כול עוד הוא עובד חלק. כאמור בין שנת 2008 לשנת 2013 היה לי לנובו 2GB שהחזיק 5 שנים בלי להיתקע ובלי להיות איטי. הסיבה שהחלפתי אותו היא שהמסך שלו נשבר. משנת 2013 אני עם פוג'יטסו שנכנס לשנה השלישית שלו ואני לא רואה למה שלא יחזיק 4-5 שנים. שני המחשבים האלה ביחד עלו 3,200 שקל. בשניהם הפעלתי movie maker, שזו כאמור התוכנה היא מסובכת שאני צריך להפעיל. לא משהו מסובך. הסיבה שאני צריך מחשב חדש היא שהפוג'יטסו גדול מדי (18 אינץ'), ואני צריך מחשב לנשיאה בדרכים. העליתי קודם 79 אפשרויות שזאפ הציעו לי למחשב 10-11.6 אינץ' בטווח המחירים שלי. אני שואל האם מישהו מחברי הפורום מכיר את אחד הדגמים ויכול לעזור לי להתאים אותו לדרישות המפרט שלי?

פורסם

מתוך הרשימה שלך, היחיד שבא בחשבון לדעתי זה Dell Inspiron 11 3148. לא כי הוא מוצלח במיוחד או מתאים לדרישות שלך, אלא כי הוא היחיד בטווח המחירים ובגודל שבחרת עם מעבד סביר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים