פורסם 2004 באפריל 721 שנים בבקשה תקראו את ה-כ-ל ואז תגיבו (הוספתי הערות בחלק)תודה רבה!המפרט:מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאותUSBקדמיות ואחוריות---------------לוח אם:ASUS או MSI מקורי תומך בזכרון 2x400MHz DUAL DDRAGPx8סריאל ATARAID FUNCTION--------------מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון)INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 2.8 GHz 800MHz prescott 1MB cache (512k לא)--------------מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי-------------זכרון פנימיDDR 400MHz 512MB-------------כרטיס מסך (לא משולב על לוח האם)Nvidia Geforce Fx5200 128Mb + TV OUTעם זכרון DDR------------מסך MAG 17"------------דיסק קשיחCACHE 8Mb 7200 80Gb SATAבטכנולוגיה החדשהSERIAL ATA (לא IDE)או דיסקIDE 7200 120Gbשלוש שנים אחריות לדיסק הקשיח-----------צורב תקליטוריםLGבמהירות 52x32x52-----------תוספת לכונןDVDלצפיה בסרטים140 ש"ח(אני לא מוסיף)-----------כונן דיסקיםPANASONIC 1.44-----------כרטיס קול 6 ערוצים-----------זוג רמקולים עגולים עם כפתור3D------------מוקדם פקס56kאו לחילופין כרטיס רשת10/100ל- ADSLאו לכבלים-----------עכבר מקצועי ארגונומי+גלילה+משטח-----------מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים------------משחקים, אנטי וירוס-------------מתנה חודשיים חינם* לאינטרנט המהירADSLאו כבלים ללא התחייבות באינטרנט זהב או 500 שעות אינטרנט חינם לחודש ימים בחיבוררגיל באינטרנט זהב-------------מחיר: 3640 ש"ח-------------תוספת למעבד פנטיום 4 HT 800 3 GHz210 ש"ח(כמעט בטוח שמוסיף)------------מוריד את הכרטיס מסך ושם במקומו ג'יפורס גרוע(geforce 2 64mb mx400 agp x4 / geforce 4 mx)------------מחליף את ה-512 זיכרוןל-256------------כמה אמור לצאת לי המחשב אחרי השינויים שאני מתכוון לעשות? (המחיר שכתבתי הוא בלי השינויים שלי שכתבתי מתחת למחיר)שוב, תודה!(אני יודע שאני עושה אותו יותר חלש בגלל הזיכרון והכרטיס המסך והסיבה היא שכבר יש לי 512 וכרטיס מסך חזק)
פורסם 2004 באפריל 721 שנים למה למה אנשים כותבים מפרט בכזה אורךתקצר זה סתם מעצבןבכל זאתהדגם של הלוח אם לא ברורוכנ"ל של הראםכנ"ל רמקוליםכנ"ל מסךומה זה הכרטיס מסךלא לקנות חבל על הכסף
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר אני יודע שלא ממש ברור... אבל מדובר פה בטח על רמקולים פשוטים של מחשב כנ"ל לגבי השאר כמה זה כבר יעלה..ובקשר לכרטיס מסךכתבתי שיש לי אחד אחר מצויןבגלל זה אני רוצה פה אחד חלש שאותו אני מעביר לאחותי שלא צריכה משהו חזק....ואיך אתה רוצה בדיוק שאני יקצר אותו?אני קונה זה מאה אחוז השאלה היא כמה יצא לי אחרי השינויים..פשוט אני פוחד שירמו אותי שם אז קודם אני רוצה לדעת כמה אתם אומרים שיצא ואז אני ישאל אותם..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר חחח ואם אני יקצר תרווחים יהיה לך פחות לקרוא?בוא אני יגלה לך משהו, זה ישאר אותו דבר ;Dואני לא יקבל שום חרא של רכיביםועכשיו עזוב לא באתי לשאול אם זה שווה את הכסף כנראה לא הבנת את השאלהשאלתי כמה יצא לי אם אני יחליף את הכרטיס לאחד מאלה שכתבתי ואת הזיכרון ל-256זאת כל השאלה!!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים לא יהיה פחות לקרוא אבל זה יהיה יותר מהירואני לא יגלגל תגלגלת כמו מטורףזה לא נוחואי אפשר לדעת כמה יצא לך המחשבכי אתה קונה אותו בחבילהולא נראה לי שבכלל יתנו לך לשנות רכיבים חוץ ממה שהם משנים
פורסם 2004 באפריל 721 שנים שמע אחי, קודם באמת כדאי שיהיו פחות רווחים כי זה קצת מעצבן.שתיים, איזה כרטיס מסך יש לך?שלוש אני יודע שזו לא השאלה שלך אבל אני באמת לא ממליץ לך לקנות את המחשב הזה.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אחי, קודם כל אל תקשיב לדברים שאחרים אומריםלדעתי יש לך מחשב מצוין שתומך בטכנולוגיה מהירה שהכי מתאימה היום.דבר שני 512 DDR יספיקו לך לטווח ארוך, ותאמין לי המחשב יעבוד כמו בבהדבר שלישי ATA היא הטכנולוגיה היותר חדשה ועדכנית מה IDEדבר רביעי, בקשר לכרטיס מסך יש לי כזה היום יש יותר טובים ומספקים ביצועים טובים יותר, אך דבר ראשון זה 128 ומשחקים של היום יפעלו לך, אם אתה חושב על הטווח הארוך אולי באמת עדיף לך להוציא עוד כסף לאחד חזק יותר כמו readonFX 5900 אולטרה 256 DDRבכל מקרה שתהנה מהמחשב וחג שמח !
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר סוף סוף מישהו מבין חחשמע אני קונה מחשב חזק רק בשביל יצירת מוסיקהאני לא חשוב שבכלל יהיו מותקנים בו משחקיםאולי משחק אחד פעם ב..הכרטיס שיש לי עכשיו שילך למחשב שאני יקנה הואgeforce 4 ti 4800 128mb ואני מאמין שזה מספיק ליאני גם ילך על ה-120 GBכי חשוב לי הרבה מקום במחשבותודה רבה על התגובה!אז בואו נגיד ככה, אם את המחיר שהמחשב יצא לי אתם לא יודעים, אז אתם יכולים להגיד לי לפחות כמה עולה:geforce fx 5200 128mbgeforce 4 mx512 ddr256 ddrתודה!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים לקחת את המפרט מאייבורי מחשבים נכון?אני מציע לך להתרחק משם, ולתת בפורום תקציב ושיומשים ויסדרו לך מחשב הרבה הרבה יותר טוב.מי שקונה כאלו מחשבים הוא פרייאר.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר לא זוכר מאיפה.. זה היה בעיתון.. מחר אני יבדוק..אבל אני לא מבין מה לא טוב במחשב..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים זיכרונות לא ידוע חברה לוח אם ידוע רק חברה אבל לא דגם ספציפי - רע מאוד.למה מעבד פרוסקט? שישרף המחשב?ועוד הרבה הפתעות.תהיה בטוח - זה אייבורי אני מכיר את הסגנון בטח לקחת את זה משבע ימים או מעיתון צומת השרון.תסמוך עלי ועל מי שאמר שתתן תקציב ונבנה לך מפרט.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר המחשב שיש לי עכשיו, הוא רכיבים מומלצים שאנשים המליצו לי בכל מיני מקומות.קניתי אותו בפסח שעבר, וואלה עד היום מצטער על זה.אני מעדיף לקנות מפרט מוכן, פשוט לשנות בו שני דברים..אם זה כל כך חשוב אני יכול לשאול על לוח האם הזה..ומה זה מעבד פרוסקט ומה כל כך גרוע בו?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים זיכרונות לא ידוע חברה לוח אם ידוע רק חברה אבל לא דגם ספציפי - רע מאוד.למה מעבד פרוסקט? שישרף המחשב?ועוד הרבה הפתעות.תהיה בטוח - זה אייבורי אני מכיר את הסגנון בטח לקחת את זה משבע ימים או מעיתון צומת השרון.תסמוך עלי ועל מי שאמר שתתן תקציב ונבנה לך מפרט.כנ"ל כדי לך מחשב שאתה בונה רוב החבילות האלא ממש לא טובות ופרסקוט זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות למחשב שלך כי ב2.8ghzליבת northwood קורעת אותו פרסקוט זה פונקציה של מהירות מעל 3.6 הוא רק יראה שיפור והוא יהיה קטן רק כאשר יעבור את מחסום ה4g אז יהיה שיפור
פורסם 2004 באפריל 721 שנים בנאדם, אני לא מבין מה הבעיה שלך סה''כ באת לשאול אותנו לא?אם אתה רוצה תקנה את המחשב שהצעת, אתה תאכל אותה לא אני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.