עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית שילוש

Featured Replies

פורסם

אופס,,,, שכחתי שלפעמים יש בבית רק מחשב אחד. :) אז תצטרך להסתדר עם הנייד. 

לא יודע האם זה באמת רלוונטי נכון להיום, אבל לפי האתר שלהם KSP כן מציעים שירותי מעבדה מסויימים (מחירון), כך שאני לא רואה סיבה לכך שלא יסכימו לבדוק את המחשב שלך. במיחוד שחלקים נרכשו לאחרונה. 

• תגובות 52
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה יעזור לך שאני אצלם תמונה של הלוח מורכב עם כל החלקים עליו ?

עשיתי צעד צעד במדויק של מה ש Smalul ביקש וזה לא העלה לי תמונה.

אני כנראה אקח את החלקים ל ksp ויבקש שירכיבו לי את המחשב, פשוט לא סומך עליהם שהם לא יתנו לי חלקים משומשים, אחרת הייתי חוסך לעצמי את כל הטרחה.

פורסם

זה הכי קרוב שאני יכול לעשות ללהסתכל על המערכת בעצמי. אם הייתי גר באזור שלך, יש מצב שהייתי קופץ לביקור, אבל זה לא אופציה. מכאן ההחלטה היא שלך. 

למה שב-KSP יתנו לך חלקים משומשים? כדי שתחזור אליהם לממש אחריות? בזמן רכישת המחשב תמיד כדאי להיעזר במי שמבין ולא בעל עניין, אבל מה לעשות, לא תמיד זה אפשרי. אין מה לחשוש. הם לא עד כדי קח מטומטמים ורודפי בצע.

אם אתה בטוח במאה אחוז שעשית את כל מה כתבנו, אתה יכול לקחת רק את לוח האם, הזכרון והמעבד לחנות ולדרוש שיבדקו אותם במקום ויחליפו את הרכיב/רכיבים לא תקינים. אני, למען האמת, לא בטוח בזה, ולכן הייתי ממליץ לקחת את כל המחשב. וגם פה ההחלטה היא שלך. 

בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה ואמתין לעדכון.  

פורסם

אם הכל חובר בצורה נכונה והמחשב עדין לא פועל, אז כנראה יש בעיה חומרתית. ממש אחריות.

אגב, לפי חוק הגנת הצרכן (רצוי לבדוק את זה לעומק) יש לך משהו כמו 14 יום אפשרות לבטל את העיסקה תמורת 5% מהמחיר הכולל או 100 ש"ח (הנמוך מבינהם), כך שאם הם יחליטו בחנות שצריך לשלוח את החומרה החדשה שלך לבדיקה וזה ייקח מספר ימים, פשוט תגיד שאתה רוצה לבטל את העיסקה ולקנות במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף לקחתי בחזרה ל KSP למעבדה להרכבה והם סידרו הכל תמורת רק 150 שקל ועוד תוך 3 שעות.

תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים :) !

פורסם

תתחדש! :)

הם אמרו מה הייתה הבעיה? אני מסוקרן. 

פורסם
ציטוט של מיכאל9375

טוב בסוף לקחתי בחזרה ל KSP למעבדה להרכבה והם סידרו הכל תמורת רק 150 שקל ועוד תוך 3 שעות.

תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים :) !

כמו שהצעתי שתעשה לפני איזה 4 עמודים של דיון :)

טוב, עכשיו יש לך מחשב עובד אז יש לך עם מה להכנס לפורום... תתחדש!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Monsi

תתחדש! :)

הם אמרו מה הייתה הבעיה? אני מסוקרן. 

שאלתי את הבחור שהרכיב לי את המחשב מה היתה הבעיה הוא לא פירט אלא רק אמר הכל בסדר.

בטח לא חיברנו משהוא כמו שצריך...

בכל המקרה היה שווה את הכסף, מסך מדהים :) והכל רץ מהר עם ה- SSD.

אפילו פינקתי את עצמי עם כמה משחקים חדשים עם הנחות גדולות מ- steam.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים