עבור לתוכן

הרכבת מחשב חדיש לשימוש ביתי יחסית תובעני

Featured Replies

פורסם

תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר

הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים

השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...

Untitled.jpg

נערך על-ידי r2m

פורסם

מבחינת ביצועים בסדר, מבחינת פרטי החומרה נראה בסדר, לא התעמקתי. שקול קצת יותר RAM וספק חזק מעט יותר.  

איך אתה מקליט מה DVR?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

מבחינת ביצועים בסדר, מבחינת פרטי החומרה נראה בסדר, לא התעמקתי. שקול קצת יותר RAM וספק חזק מעט יותר.  

איך אתה מקליט מה DVR?

כרטיס usb...

פורסם

אני במקומך הייתי מוסיף SSD נחמד למערכת ההפעלה, HDD לקבצים + HDD נוסף מסוג המיועד למערכות DVR ומייחד אותו לכתיבות של ה DVR כדי למנוע את הבעיות הנוצרות מהכתיבות הקטנות הרצופות.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
ציטוט של nachum37

אני במקומך הייתי מוסיף SSD נחמד למערכת ההפעלה, HDD לקבצים + HDD נוסף מסוג המיועד למערכות DVR ומייחד אותו לכתיבות של ה DVR כדי למנוע את הבעיות הנוצרות מהכתיבות הקטנות הרצופות.

לפי המפרט שנבחר הייתי מנחש שמדובר במחשב שאמור להיות לפני הכל חסכוני (לא בדקתי פריט-פריט אבל המחירים נראים נמוכים).

ולמרות זאת יש שם USB3.1, יש i5 עם 8GB זכרון, הספק יסחוב בקלילות...

דיסקים אין שם בכלל, אני מנחש שהוא מעביר דיסק ממחשב ישן, כך שאני לא נכנס לו לאיחסון.

בקיצר, גזר דין: אם אין כסף להוסיף זה נראה בסדר, אם יש עוד כמה מאות שקלים - להוסיף SSD (וכמה שיותר גדול).

אגב, חסר CD, אולי גם אותו תיקח "בירושה", אבל אם לא - מאוד עוזר כשאתה מקבל דיסק ואין לך צורב בסביבה. שווה עוד 90 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש לי DVD ויש דיסקים חיצוניים ופנימיים 3 טרה, יש גם מארז וספק אבל הם בני 8 אז לא נראה לי שיתאימו.

אוסיף כמובן SSD, אבל רק למערכת ההפעלה (120G~)הוא רק לא רשום פה...

בכלל המחשב שלי הוא בן 8 אבל שודרג כל הזמן, מ DDR2 ל DDR3, (לוח קומבו) מכרטיס מסך 128 ל 2G, עוד דיסק והחלפת כל המאווררים...

אבל זמנו הגיע :-)

אגב בקטע של החסכוני, אני לא רואה הבדל בזכרונות שעולים 500 שקל לאלו, אלא אם כן אתה גיימר, אותו דבר לגבי מארז ולוח אם... לכן לקחתי כמעט את הזול ביותר בכל קטגוריה, כשאני משתדל לקנות את המוצרים המתקדמים (skylake DDR4...)

נערך על-ידי r2m

פורסם

כל הקטע בלעזור לך עם מפרט זה שאתה כותב מה אתה מתכנן למערכת ואז מנסים לעזור לך, חצי מפרט זה לא משהו שאפשר לתת עליו ביקורת :)

בכל אופן, מה שהוספת עכשיו משלים את התמונה. לדעתי עדיף לך SSD של 256, גם בגלל עדכוני מע' הפעלה שמצטברים וגם כי עדיף שהתוכנות השימושיות יותר (למשל דפדפן, תוכנות עריכה שאתה משתמש בהן הרבה) יותקנו עליו.

זה מאוד משפר את הביצועים שלהן.

לגבי מארז, אם הוא מספיק טוב בשבילך הוא יתאים בלי קשר לגילו... אבל ספק כן כדאי להחליף.

פורסם
  • מחבר

אז קודם כל תודה רבה

הרבה זמן לא הייתי בפורום וזה עזר לי מאוד

בקשר למארז אני כבר אשדרג כדי שירכיבו לי הכל בחנות :P

פורסם

אני אגלה לך סוד - גם לגיימרים הזכרונות שעולים 500 לא משתלמים במיוחד, הם נותנים תוספת יחסית קטנה (לעומת DDR4 אחרים) והכמה מאות שקלים של ההפרש היו משיגים הרבה יותר במקום אחר.

אם תצליח למצוא DDR4 2400 באותו מחיר אז שווה, אחרת גם אלה בסדר.

לגבי הלוח, צודק - זה נטו עניין של פיצ'רים, אם אתה לא צריך עוד חיבורים (PCI, M2) או לוח עם משהו מיוחד אז זה בסדר גמור...

ומארז חדש זה בעצם מחשב חדש, אני הייתי מעיף את הבן-8 רק כי הוא ישן, אם כבר קנית חדש אז שגם יראה חדש :)

פורסם
  • מחבר

אהה כן, עוד משהו קטן....

אני צריך כמובן יציאה דיגיטלית 5.1,

בלוח הנכחי יש לי spdif ולא מפריע לי אם זה coax  או אופטי

מה שכן, נראה לי שהלוח הזה יודע להוציא מה 3.5mm את ה 5.1...

הגיוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים