עבור לתוכן

מחשב לאולם הרצאות ואירועים

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים.

* מטרות המחשב השימוש העיקרי של המחשב הנייד הינו הקרנת סרטים ומצגות.

* גודל המסך? מבריק או מאט? לא משנה

* רזולוציית המסך? לא משנה, אלא אם כן זה משפיע על הסרט שיוקרן. כן כדאי שתהיה לו אפשרות להמיר את התצוגה לתצוגה רחבה (16:9 ?) כמו של המקרן

* דרישות מיוחדות? רצוי מקלדת מוארת, לא חובה

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, הוא יהיה מחובר לחשמל, כמו תחנת עבודה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וגם היציאה הישנה יותר (VGA?) + יציאת אודיו טובה

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה

* כונן אופטי? חובה

* מערכת הפעלה? חובה כולל מערכת הפעלה, רצוי 8 ומעלה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל אמינות חשובה

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף שלא.

* תקציב כעקרון ללא הגבלה, אבל אין שום סיבה להתפרע סתם, בטח לנוכח הדרישות המצומצמות והשימוש המזערי, והעובדה שאחרי כמה שנים ממילא צריך להחליף...

אם יש לכם הערות ותובנות נוספות- אשמח לשמוע.

אגב, אולי כדאי לשדרג את הסיפור הזה בשלט USB שיאפשר שליטה מרחוק.

אולי כדאי USB3 כדי שתהיה יציאה מתקדמת למחשב.

תודה רבה!

פורסם

השאלה כאן עד כמה האיכות תשפיע כי בכל זאת מדובר במקרן. 

בכל מקרה לא הייתי לוקח את ההצעה של זה שמעלי כי מדובר במחשב מינימום מינימום מינימום עם מעבד לשוק הנמוך.

וגם המחיר לא משהו.

לגבי המקלדת מוארת זה רק בניידים 2500+. תחבר מנורה בUSB.

אם מדובר על סרטים מצגות ומחשב שצריך לעבוד לא הייתי הולך על פחות מI3 אבל אני כן אגיד לך ללכת על עוד דעות כי אני באופן אישי אף פעם לא לוקח דברים חלשים ומוכן לשלם.

http://ksp.co.il/?select=.268..271..2179..1794..121..765..123..2710..2639.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

אתה יכול לבחור מכאן,

כמה דברים שתשים לב שתבחר אם תחליט שלא להתייעץ שוב בפורום.

-מדובר על מעבדי סקילייט החדשים, שיש להם ליבה גרפית מובנית שהיא די טובה. 

-המינימום בקטגוריה זה 4GB ראם שזה טוב

-לכל המחשבים יש VGA וHDMI

שמע, אם יש לך אפשרות הייתי ממליץ על נייח שבמחיר של 2500 שקל אתה מביא משהו ברמה . ולא חייב אפשר בהרבה פחות כולל מסך מה גם שנייחים הרבה יותר מהירים ונוחים.

ההחלטה שלך.

לגבי מערכת הפעלה, אם קיימת לך האפשרות הייתי שם WIN7 במחשב ומחכה עוד קצת לפני השדרוג לWIN10 כי עדיין מדובר במערכת הפעלה חדשה.

פורסם

קראת מה שכתבת? מדובר במחשב למקרן. איזו סיבה יש לקחת Core i3? 

בדיוק בשביל הז'אנר הזה המחשבים הללו קיימים. 

ואגב, לא מדובר ב"מינימום שבמינימום", כיוון שהסלרון הזה בדור ההאסוול הוא ליבה רגילה ולא Atom כמו הפנטיום החדשים. להקרנת מצגות וסרטים הוא מעולה. 

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

אמנם שכחתי לציין שכדאי שהמחשב יהיה זריז, זה לא נעים לחכות עד שהמערכת עולה ומגיבה כשיש קהל צופים שמחכה...

לכן באמת כדאי שהמעבד יהיה טוב, ובנוסף חשבתי שכן עדיף שמערכת ההפעלה תהיה 8 ומעלה שעולה הרבה יותר מהר.

לגבי סלרון האסוול- יצא לי להשתמש במחשב עם סלרון כזה, וזה אכן עולם אחר לגמרי ממה שידעתי והכרתי על סלרון. רציני ומוצלח מאוד.

אני חשבתי על LENOVO G100 שהוא בהפרש קל מבחינת מחיר מההצעה הנ"ל של הלנובו G50-70,

האם פספסתי משהו?

פורסם

לא פספסת מאומה, הוא בסדר גמור. ראיתי את הדגם הזה בזאפ, אך חשבתי שלצורך מצגות אין צורך בהוצאת ההפרש. לעניות דעתי, דווקא SSD מינימלי שתוסיף לבד יעשה את ההבדל בהמתנה באולם. כלומר, הייתי מעדיף סלרון עם SSD על פני Core i3 בלעדיו, רק משום הנושא הזה של אתחול מיידי וכדו'. 

דבר נוסף שהייתי משקיע בו אך יעלה יותר הוא מסך שניתן להטותו אחורנית לחלוטין במקרה והמחשב מיועד לעמוד על עמוד לפני מרצה - קיים רק בדגמים יקרים יותר, וכן מסך בגימור מט - משום שהשתקפות על המסך עלולה להציק בסיטואציה בה המקום לא חשוך לחלוטין. גם דבר זה קיים רק במחשבים יקרים יותר. (ניתן לפתור את זה עם מדבקה המיועדת לכך, בצורה פחות מושלמת כמובן).

(למעשה ה G100 זו סדרה מאוד דומה ל G50, לא הצלחתי לעמוד במדוייק על ההבדלים מעבר למיתוג שכנראה שונה מאזור לאזור). 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים